Zvezda odustala od žalbe! Mrđa, Pečnik i Ninković tražili da odu iz kluba!

Odluku je doneo Odbor za hitna pitanju, s obzirom da za sednicu Upravnog odbora nije bilo kvoruma

  • 15

Odbor za hitna pitanja fudbalskog kluba Crvena zvezda doneo je odluku da se ne žali Sudu za sportsku arbitražu zbog suspenzije UEFA i isključenja iz evro takmičanja.

- Crvena zvezda je nakon razmatranja svih okolnosti vezanih za odluku UEFA zbog isključenja iz evropskih takmičnja u sezoni 2014/2015 doneo odluku da ne ulaže žalbu - preneo je novinarima na "Marakani" stav rukovodstva portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Odluku je doneo Odbor za hitna pitanja (s obzirom da za sednicu Upravnog odbora nije bilo kvoruma), koji su činili predsednik kluba Dragan Džajić i svi potpredsednici Ivica Tončeva, Slaviša Kokeza i Nebojša Čović, koji je stadion napustio posle 15-ak minuta.

UEFA je pre 10 dana isključila crveno-bele iz kvalifiakcija za Ligu šampiona za sezonu 2014/2015 zbog kršenja pravila o licenciranju i finansijskom fer-pleju.

Ostali su nerešni slučajevi oko statusa pojednih igrača, a dozvole da idu tražili su Miloš Ninković, Nejc Pečnik i Dragan Mrđa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    16. jun 2014 | 18:59

    A covic otisao posle 10 min,pa normalna stvar,otiso covek da se dogovori sa sudijama i gogicem za vecerasnju utakmicu u kosarci

  • deki smederevo

    16. jun 2014 | 18:56

    Zbog OTETE titule sledi raspad fk z ZLO.,

  • 1312

    16. jun 2014 | 18:51

    Liga sampionaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA