BOGDANOVIĆ: Pogrešio sam što sam rekao da ću razmisliti o igranju za Srbiju!

- Bilo mi je jako krivo, jer sam osetio da možemo da pobedimo. Ne mogu sad da kažem da nama ovakvo suđenje treba, jer i oni mogu da se pobune i da kažu "neka sad Bogdanović igra za reprezentaciju - rekao je košarkaš Partizana

  • 49

Čovek odluke u drugom meču finala plej-ofa Bogdan Bogdanović , istakao je da crno-beli lakše igraju kada je više navijača Zvezde u dvorani. Bogdanović je meč završio sa 33 poena, četiri skoka i pet asistencija i bio je najzaslužniji za pobedu.

Partizan je u drugom meču finala pobedio Crvenu zvezdu sa 82:62 i izjednačio u seriji na 1:1

- Hvala navijačima jer su nas podržali, pokazali smo kvalitet, nismo obraćali pažnju na suđenje... Rasterećenje je kada igramo pred Zvezdinim navijačima. Nadam se da ovo nije moja najbolja utakmica u Partizanu - rekao je Bogdanović.

On se osvrnuo na izjavu o tome da neće da igra za reprezentaciju.

- Svaki čovek ima pravo na grešku, valjda imam i ja. Ja sve podnosim emotivno i tako sam odreagovao u tom trenutku. Bilo mi je jako krivo jer sam osetio da možemo da pobedimo. Ne mogu sad da kažem da nama ovakvo suđenje treba, jer i oni mogu da se pobune i da kažu "neka Bogdanović igra za reprezentaciju".

- To je jevkao glupo razmišljanje, ne bih više da komentarišem to. Ja sam samo emotivac i napravio sam grešku, to je zato što mi je košarka na prvom mestu u životu - poručio je Bogdanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. jun 2014 | 22:52

    Ajmo GROBARI svi u glas:Al ih radi BOGdan nas !!! Najbolji mladi igrac Evrope u najboljem klubu Evrope i sveta Partizan-MIT ili cudo !!!

  • grobar do koske

    16. jun 2014 | 23:12

    SPARTAnski odgovor fasizmu !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • grobar do koske

    16. jun 2014 | 23:07

    I ja se nadam BOGdane,ali da ce Lazica kazniti sa najmanje 3 utakmice ne igranja zbog kukavickog udaranja tebe sa ledja..!!! Partizan-MIT ili cudo !!! Lazic,dzenkins i simonovic zajedno nisu dali poena koliko ti BOGdane na ovoj utakmici,tako da mislim da ih Sale Djordjevic nece zvati u repku,bez obzira sto ti neces igrati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA