FSS: Marakana nedovoljno osvetljena, Orlovi igraju u Humskoj!

Izvršni odbor domaće fudbalske organizacije doneo je nekoliko odluka na poslednjoj sednici, a jedna od njih je da u novoj sezoni svi klubovi iz Superlige moraju da imaju reflektore

  • 49

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije održao je sednicu na kojoj je pored usvojenih izveštaja različitih komisija za prethodni period, doneo i nekoliko zanimljivih odluka koje će uticati na domaće klubove, ali i na reprezentaciju.

Glavna je svakako da je odbijena žalba Zajednice klubova Jelen Superlige da se odloži odluka da svi klubovi koji su članovi elite od sledeće sezone moraju da imaju reflektore na stadionima, jer je procenjeno da su imali dovoljno vremena da se pripreme i zbog toga od sezone 2014/15 svi Superligaši moraće da spreme osvetljenje.

Takođe, odlučeno je da naredna dva meča reprezentacija Srbije igra na stadionu Partizana, jer je komisija iz UEFA za pregled stadiona procenila da stadion Crvene zvezde nije dovoljno osvetljen, kao i da je potrebno mnogo manje promena izvršiti na objektu u Humskoj koje zahtevaju nadležni iz UEFA.

Pored ovih promena, odlučeno je i da se ide u promene u sistemu takmičenja od sezone 2015/16, a postoje dva predloga za njih. Jedan su izmene u postojećem sistemu od 16 klubova ili modifikovanje baraža. Isto tako klubovima je dato još vremena za licenciranje igrača kako bi otklonili određene nedostatke.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. jun 2014 | 20:12

    UEFA ga bas ne vadi..XXAXXA Stadion Partizana renovirati o trosku-naravno drzave,da bi najbolji Srpski klub(uefa potvrdila) igrao LIGU SAMPIONA...XXXAAXXAA..a ne raspali i umrli drzavni mutant projekat !!! Zivela UEFA !! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Dejan

    17. jun 2014 | 20:18

    Mrak! Katanac!!

  • Lamine

    17. jun 2014 | 23:31

    Čekajte... Marakana ili Mrakana ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA