MRĐA TUŽIO ZVEZDU: Mnogo mi je žao, ali mora ovako!

Najbolji strelac crveno-belih odlučio da zatraži raskid ugovora čime će Zvezda ostati bez dinara obeštećenja

  • 38

U Crvenoj zvezdi se nastavlja egzodus! Najbolji strelac crveno-belih i Jelen Superlige u prethodnoj sezoni Dragan Mrđa podneo zahtev za raskid ugovora na štetu kluba, pošto njegove molbe nisu stigle do čelnika novog šampiona Srbije.

To znači da će Zvezda izgubiti jednog od najboljih igrača bez obeštećenja, iako je Mrđa nedavno tražio čiste papire u zamenu za oprost dugova.

- Mnogo mi je žao, mnogo. Nemam reč da opišem. Ali, moralo je ovako. Posle više pisama i dva upravna odbora, nisam uspeo da se čujem ni sa kim iz kluba i morao sam na ovaj način da mislim i na sebe. Imam 30 godina, dvoje dece i porodicu i moram na njih da mislim - rekao je Mrđa za portal Moja Crvena Zvezda i dodao:

- Ja sam sam išao i pokušavao da dođem do ljudi iz kluba i žalosno je da ne postoji jedan čovek sa kojim može da se razgovara. Želja je bila da nađemo klub koji će platiti obeštećenje.

Mrđa ugovor sa Zvezdom ima do leta 2015. godine, a, iako su se fudbaleri obavezali da neće tužiti klub, putem Arbitraže napustiće Marakanu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fijuk

    17. jun 2014 | 21:20

    E, moja Zvezdo na sta si spala. Covek trazi toliko puta nekog iz uprave, da nadju resenje i tako budu svi zadovoljni ali nikog ne moze da nadje. Zalosna nam je uprava.

  • Laki

    17. jun 2014 | 21:07

    Igraca puna podrska,ne zivi se od ljubavi i reci hvala..upravo stidite se i mars iz zvezde!SVI!!!

  • sistem

    17. jun 2014 | 21:55

    I ako si Dragane , srećno ti bilo !! PRIVATIZACIJA !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA