SLUČAJ DRAGIĆEVIĆ: Nisam u svađi s Tadijom, računam na njega!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao da nema nikakvih problema sa krilnim centrom koji bi trebalo da zabeleži prve minute u finalu plej-ofa protiv Partizana

  • 6

Velika prašina podigla se posle drugog finalnog meča KLS između Crvene zvezde i Partizana zbog toga što krilni centar crveno-belih Tadija Dragićević nije zabeležio nijedan minut na parketu.

Vrlo brzo čaršijom se proširila vest da su trener i košarkaš u svađi, ali je potom stigao demant od strane Dejana Radonjića.

- Sa Tadijom sam razgovarao. Spreman je da da maksimum. Nema nikakvih fama, stvari o kojima treba da se priča ili uslova. Trenerski je posao takav i trener donosi odluke. Nema potrebe za drugim analizama. Računam na njega u trećem meču - kratko je prokomentarisao Radonjić.

Podsetimo, trener Zvezde je na konferenciji za novinare istakao i to da će šampion biti onaj ko dobije treći meč.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    18. jun 2014 | 13:02

    Ка'ће идеш?

  • C.Z.B.G

    18. jun 2014 | 13:38

    Bitno je da ti igraju lazić,simonović i lipovij. Kad ćeš da naučiš ekipu da ne gube po utakmici 8-10 poena na bacanjima?

  • Ognjen

    18. jun 2014 | 15:46

    Druze nemas ti facu za trenera nase Zvezde.Vrati se ti lepo u Buducnost...to je tvoja realnost i krajnji domet.Acu Petrovica vratiti za sefa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA