Brazilci su majstori fudbala, ali kada s nama igraju vaterpolo to bude smešno!

Srpski delfini očitali lekciju kariokama pobedivši 12:4 u trećem kolu Svetske lige, čime su zauzeli ubedljivo prvo mesto

  • 5

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je Brazil sa 12:4 (3:1, 5:1, 3:1, 1:1) i tako potvrdila prvo mesto u grupi A završnog turnira Svetske lige u Dubaiju.

Srpski vaterpolisti će u borbi za polufinale igarti sa poslednjeplasiranim timom iz grupa B, a to će najverovatnije biti Kanada.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Ćuk sa pet golova, po dva su postigli Slobodan Nikić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović, dok se jednom u listu strelaca upisao kapiten Živko Gocić.

- Odradili smo prvi deo posla. Pored rezultata najviše sam zadovoljan radom van utakmica. Tu sve protiče kako treba. Ponašanje i atmosfera nam nikada nisu bili problem.

- Okrećemo se utakmicama koje su bitne za plasman. Sledeći cilj je plasman u finale koje obezbeđuje odlazak na Svetsko prvenstvo u Kazanju", rekao je posle meča selektor Dejan Savić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranka zdravog razuma

    18. jun 2014 | 19:33

    Kad vidim koliko daju para u fudbal i kosarku a samo neredi, tacno mi nekako zao vaterpolista, a uvek na nekom prvenstvu ostvare dobar rezultat. Kakvo je stanje sad u vaterpolu, kad je Vanja otisao, Soro najavio odlazak? Ja sam iz Republike Srpske a nemamo dovoljno informacija o vaterpolu u RS

  • Lesko

    18. jun 2014 | 17:15

    BRAVO MOMCI

  • Nije Montenegro, već junačko Srpsko leglo

    18. jun 2014 | 20:26

    Potapaj!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA