Vesić: Ako Partizan bude igrao kvalifikacije za EL, Beograd će organizovati turnir!

Za Telegraf Vesićeve reči potvrdio je i gradonačelnik Siniša Mali. Ukoliko Partizan želi da bude domaćin, Beograd će stati iza njega, tvrde čelnici Grada Beograda. Dakle, sad je sve na Partizanu

  • 23

Mnogi su sumnjali da će promenom srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Evroligu doći i do odustajanja grada Beograda od organizacije kvalifkacionog turnira u Kombank areni. To se neće desiti, pošto generalni menadžer Beograda Goran Vesić tvrdi da je važno samo da srpski klub istakne želju za domaćinstvom.

S obzirom na to da je Crvena zvezda viđen učesnik Evrolige posle odustajanja Cibone, Partizan će je, po svemu sudeći, zameniti u kvalifikacijama.

- Više puta smo rekli da će grad Beograd stati iza beogradskih košarkaških klubova, ukoliko se budu kandidovali za organizaciju kvalifikacionog turnira. Ako neki beogradski klub bude igrao kvalifikacije za Evroligu i ako bude želeo da se kandiduje za organizaciju kvalifikacionog turnira, Beograd će to podržati - kaže za Telegraf Goran Vesić.

Njegove reči u telefonskoj izjavi za naš portal potvrdio je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Znači, sve je sad na Partizanu. Ukoliko crno-beli budu želeli da budu domaćini, grad će stati iz kluba.

Žreb za Evroligu i parove kvalifikacija obaviće se 10. jula u Barseloni. Mečevi kvalifikacija će se tek po završetku Svetskog prvenstva u Španiji.

Partizan je prošle sezone odigrao osam mečeva u Kombank areni i slavio je na pet mečeva (Budiveljnik, Makabi CSKA, Bajern, Žalgiris), a poražen je od Galatasaraja, Lokomotive Kuban i Reala iz Madrida.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. jun 2014 | 13:11

    Samo ti(kao sto si pomogao mutantu i doveo ga tu gde je..nema ga,sada je to fmp) nemoj pomagati Svetinji,a i ostatak ekipe...FIBA ce "organizovati" dalji tok i put najvece Srpske kk Institucije !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Digli smo svoj glas i ovo je tek pocetak kraja otimacini !!! Smrt fasizmu-sloboda Partizanu !!!

  • Bane

    19. jun 2014 | 13:26

    Pre samo par meseci smo imali prilike da vidimo kako Vesić i Mali "podržavaju" sve beogradske klubove - Partizanu uzeše ona 4 miliona dinara pravilnikom utvrđene nagrade i napraviše novi pravilnik tako da više para dobije KKCZT koja nije ušla u 16 najboljih EL za razliku od KKP koji jeste. Nego, bolje da objasne kako KKCZT plaća Pioniru, da li su oprošteni dugovi možda?

  • Mi smo sampioni a ko ste vi

    19. jun 2014 | 15:15

    Bude li pravde pozivnicu ce dobiti Partizan,na osnovu rezultata iz poslednje decenije, a u kvalifikacije ide Crvena Zvezda Telekom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA