Branko Lazić dobio 5. ličnu u 15. minutu!

Bek Zvezde nije dočekao ni kraj poluvremena u trećem meču finala

  • 15

Srpska košarka obara rekorde. Javno vas pozivamo da nam pošaljete ime igrača koji je ranije dobio pet ličnih grešaka od košarkaška Crvene zvezde Branka Lazića na trećem meču finala Super lige.

Zvezdin "pit bul" u odbrani je tehničku i isključujuću grešku dobio sredinom druge četvrtine, kada mu je sudija pokazao put na klupu.

Prvi faul mu je sviran u 4. minutu, zatim u 7, pa 12. i 15. kada je zbog prigovora dobio i tehničku.

Tri lične su mu svirane posle faula nad Aleksandrom Pavlovićem, koji mu je od starta zadavao puno problema, a jedna nad Bogdanom Bogdanovićem.

Trener Zvezde Radonjić ga je u igri držao ukupno 9:49 minuta, a nije ga stavio na klupu posle zarađenog trećeg prekršaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar do groba

    19. jun 2014 | 22:29

    Kakvi ste vi retardi sve me vise odusevljavate, nisu sudije krive sto ste vi glupi, a da malo pratite kosarku i kad bi bili malo realni videli bi da je napravio 4 licne i da se uneo u facu sudiji da mu prigovara, sto je za tehnicku gresku. A Radonjic da zna da vodi ekipu u vaznim utakmicama on ne bi ubacivao Lazica sa tri licne na pocetku druge cetvrtine. Drzava vas gura na silu da uzmete titulu a vi pricate nama o nekom postenju??? Mi gadjamo stolicama i dobijamo 2 utakmice suspenziju a vi gadjate bakljama, petardama, kesicama urina, upaljacima i drugim sranjima i placate mizernu kaznu, bez suspenzije navijaca?! Vi ste bre obican sljam, lopovi najobicniji, upropastili ste skroz sport u Srbiji!!! Klub vam se ugasio i otisao u stecaj jos 2011 godine i od tad ste poceli da navijate za covicev fmp, postali ste njegove navijacke k***e!!! Jadni ste u svakom pogledu... SILOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE ! ! !

  • Doktor

    19. jun 2014 | 20:56

    Velika sramota od suđenja. Partizan uzima prvenstvo saopstenjima i na silu.

  • Matori

    19. jun 2014 | 22:51

    Nemam nista protiv tog decka ali realno on je zalutao u kosarku, i najbolje bi bilo da mu daju 5 licnih pre mutakmice jer ce nekoga ozbiljno da povredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA