Radonjić: Mnogo smo grešili u želji da napravimo brejk

Sve je ukazivalo da možemo da preokrenemo, ali nismo bili dovoljno pametni da iskoristimo šanse, rekao je trener Crvene zvezde

  • 16

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Partizana (77:67) u trećem meču finala plej-ofa da je njegov tim previše grešio u želji da napravi novi "brejk" protiv večitog rivala.

- Dobro smo krenuli meč, ali taj interval nismo iskoristili i dođemo do veće prednosti. Dali smo Partizanu šansu da se vrati i stekne prednost.

- Šutirali su izvanredno za tri poena. Bilo je potrebno da u drugom delu budemo mnogo konkretniji. Odbrana je na startu bila odlična, ali nismo iskoristili dobre pozicije na šutu.

Sve je ukazivalo da možemo da preokrenemo, ali nismo bili dovoljno pametni da iskoristimo šanse - rekao je Radonjić posle meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    19. jun 2014 | 22:54

    Realno su bolji od nas, ali ti si strahota od trenera, nemaš ideju, nemaš nikakvu primenu tempa, to su barem trebali da te nauče, kad ne ide, promeniš nešto. Vreme da nastaviš dalje. Čestitke Partizanu.

  • Fijuk

    19. jun 2014 | 22:30

    I zvezda je mnogo pogrešila što te je dovela.

  • vwb

    19. jun 2014 | 22:41

    Putuj igumane!!!Partizanu sve cestitke.Idemo dalje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA