GRČKI SELEKTOR: Bili smo veličanstveni! Hoćemo da se ponovi istorija sa EP 2012!

Fernando Santoš želeo bi da kao i pre dve godine na Evropskom prvenstvu njegova ekipa trijumfom u poslednjem kolu prođe u drugu fazu, ali je imao i poruku za Kolumbijce koji igraju protiv Japana

  • 2

Za razliku od Japanaca koji itekako žale što su propustili da trijumfuju, u grčkom timu svi su zadovoljni jer su uspeli da ostanu neporaženi uprkos hendikepu što su imali igrača manje, ali i time što su zadržali svoje šanse za plasman u osminu finala.

Selektor "Helena" Fernando Santoš svestan je da je isključenje njegovog kapitena Kacuranisa posle nešto više od pola sata igre, umnogome uticalo na njegove igrače i taktiku.

- Kada je Kacuranis isključen, igra se potpuno promenila. Da nije bilo crvenog kartona, verovatno bismo dobili utakmicu. Rekao sam mojim igračima da moramo da budemo jedinstveni u odbrani i pokušali smo da njihovu sredinu terena isključimo iz igre i uspeli smo u tome iako su oni dominirali - rekao je Santoš posle meča i dodao da je ponosan na svoje igrače.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA