NAJAVA DANA: Italijani igraju za Engleze ili novo iznenađenje Kostarike?

Pred nama su nova tri duela posle kojih bi vrlo lako mogli da dobijemo nove putnike u osminu finala, ali i novu ekipu koja će početi da pakuje kofere za povratak kući

  • 0

Situacija u grupama se polako razrešava, iako smo tek na polovini drugog kola takmičenja na Svetskom prvenstvu. Pred nama su nova tri duela posle kojih bi vrlo lako mogli da dobijemo nove putnike u osminu finala, ali i novu ekipu koja će početi da pakuje kofere za povratak kući.

Italijani i Kostarikanci susrešće se u borbi za prolaz u osminu finala, a isto verovatno važi i za Francuze i Švajcarce, dok će Honduras i Ekvador igrati za produžetak nade da mogu da se domognu drugog kruga.

Italija - Kostarika (Grupa D, petak 18.00)

Ovo svakako preti da bude možda i najzanimljiviji susret dana, ali i najznačajniji. Obe reprezentacije su ostvarile pobede u prvom kolu i ona koja bude trijumfovala i sada gotovo sigurno overava plasman u drugu rundu.

Italijani su pokazali svoju snagu protiv Engleza i sigurno je da su favoriti u ovom duelu, ali ni Kostarikance nikako ne smemo otpisivati (to su učinili Urugvajci i znamo šta im se desilo). U slučaju pobede Italije, Englezi bi i dalje bili u igri za prolaz dalje, a sam Mario baloteli je istakao da želi poljubac engleske kraljice za pobedu nad Kostarikom.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA