Obradović posle titule: Ovo je za milionsku armiju navijača!

Srpski trener je i u Turskoj osvojio šampionsku titulu i već najavljuje veliki posao naredne sezone u kojoj će najvećeg rivala EFES Pilsen trenirati Dušan Ivković

  • 1

Još jedna šampionska titula je u rukama Željka Obradovića. Posle ne dolaska Galatasaraja na sedmi meč finalne serije, titula bez borbe pripala je timu koji je prošlog leta preuzeo najtrofejniji evropski trener.

Uz šampionski pehar, Željko se može podičiti psvojenim kupom. Posle meča bez igre, Željko je zahvalio milionskoj armiji navijača Fenerbahčea.

- Hvala navijačima. Podržavaju na su svim situacijama. I danas su nama - rekao je odmah po osvajanju pehara bivši strateg Panatinaikosa, Benetona, Reala, Huventuda i Partizana.

- Završili smo sezonu sa dva trofeja. Zahvaljujem predsedniku Jildirimu i celom Upravnom odboru. Posebmo ističem igrače. Naporno su radili cele sezone.

Fenerbahče je prošle sezone doživeo neočekivanu eliminaciju u Top 16 fazi Evrolige, pa se planovi Obradovića ka narednoj sezoni najverovatnije tiču tog takmičenja.

- Razgovaraćemo, da vidimo šta možemo da uradimo naredne sezone. Imamo jaku vezu sa navijačima i pokušaćemo da naredne godine budemo još dostojaniji njih - istakao je Obradović.

Obradović je ovim trofejom upisao i Tursku kao recku u svojoj šampionskoj knjižici, ali ga naredne sezone očekuje daleko ozbiljniji posao u domaćem prvenstvu.

 

Osim duela sa Galatasarajem, večitim rivalom, ozbiljan konkurent biće Efes Pilsen, koji će predvoditi veliki Dušan Ivković, inače, Obradovićev kup, sa kojim je već imao blistavih finalnih duela u Grčkoj, kada su se sastajali Panatinaikos i Olimpijakos.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA