STIVEN DŽERARD - Obeležen za ceo život (FOTO)

Kapiten Engleske reprezentacije kod prvog gola Urugvaja pogrešio na sredini terena, dok je kod drugog direktno ''asistirao'' Džerardu * Samo par meseci ranije, njegov kiks protiv Čelsija koštao Liverpul titule

  • 3

Došao je na Svetsko prvenstvo u Brazilu sa ciljem da, kao kapiten, podigne pehar koji Englezi čekaju još od 1966. godine, verujući da će stići i prestići Dejvida Bekama na listi fudbalera koji su najviše oblačili dres sa nacionalnim grbom, ali Stiven Džerard će nakon ovog Mundijala verovatno biti obeležen za ceo život.

Bekama verovatno neće ni stići (115-113) jer Englezima sigurno ostaje meč trećeg kola protiv Kostarike, a nakon poraza od Urugvaja (2:1) teško da će uspeti da prođu i grupe. Za to im je potrebno čudo zvano dve pobede Italije protiv Kostarike i Urusa, uz trijumf Albiona protiv Kostarikanaca i odgovarajuća gol razlika na kraju.

Niko kapitena direktno nije osudio za greške protiv Urugvaja, koje će verovatno skupo koštati reprezentaciju, ali većina engleskih medija je u svojim tekstovima navela da je Stivi Dži pogrešio kod oba gola. Čak i ako mu svi oproste, ne verujemo da će Džerard moći sam sebi.

VIŠE O OVOJ VESTI MOŽETE PROČITATI NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladar iz senke

    20. jun 2014 | 17:15

    Jedan je Steven Gerrard!

  • Kme

    20. jun 2014 | 16:04

    Nikad vise englez nece biti vanserijski igrac...za fudbal treba vrela krv, puno maste i lucidnosti

  • Mare

    20. jun 2014 | 17:51

    Najveca rupcaga engleske reprezentacije i Luverpula u istoriji. Zbog njega nije Liverpul sampion, a sad ce i engleze izbaciti s prvenstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA