200 NA SAT: Marko Pantelić održao teniski čas Ivanu Gavriloviću! (FOTO)

Na tradicionalnom Hugo Boss teniskom turniru poznatih publika je imala zadovoljstvo da pozdravi sjajne poteze učesnika prvih kola turnira u muškom i ženskom singlu, među kojima su se istakli Marko Pantelić, Bata Mirković, Milan Vasić, Igor Pervic, Dražen Dalipagić, Filip Miletic...

  • 0

Najbolji rekreativni teniseri među poznatim ličnostima naše zemlje, njihovi brojni navijači i poklonici belog sporta došli su na terene Teniskog centra „Novak“ da daju svoj doprinos promociji drugarstva, fer-pleja i zdravog načina života – a naročito humanitarnom fondu turnira, koji su udruženje za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“ i organizator turnira posvetili postradalima od poplava.

Još jednom je vreme poslužilo tradicionalni Hugo Boss teniski turnir poznatih , i pružilo velikom broju učesnika sjajne uslove za igru.

Publika je imala zadovoljstvo da pozdravi sjajne poteze učesnika prvih kola turnira u muškom i ženskom singlu, među kojima su se istakli Marko Pantelić, Bata Mirković, Milan Vasić, Igor Pervic, Dražen Dalipagić, Filip Miletic, Kristina Radenković, Biljana Vraneš, Nikola Kuljača, Milan Kalinić, Aleksandar Gajšek...

Važne pobede su odneli fudbalski as Marko Pantelić u meču protiv Ivana Gavrilovića, košarkaška legenda Dražen Dalipagić protiv „kolege“ Srećka Jarića, vaterpolista Nikola Kuljača, glumac Milan Kalinić, a sa velikim nestrpljenjem se očekuju mečevi prošlogodišnjeg osvajača turnira Ivana Tomića, proslavljenog košarkaškog sudije Ilije Beloševića, atletske zvezde Dragutina Topića, muzičara Kikija Lesendrića i Nigora – kao i ambasadora SAD Kirbija, Evropske unije Devenporta, Mileta Kitića, voditelja Milana Boškovića, Igora Butulije, Jelene Zane...

Najmlađi teniski asovi na sedmom Imlek mini tenis openu takođe prikazuju zavidan nivo tenisa, među kojima se već vide naslednici naše zlatne generacije teniskih šampiona.

Organizator je za finalni program turnira – koji je na programu u nedelju od 16 časova – priredio i egzibicioni meč između prve juniorke sveta Ivane Jorović i poznatog profesionalnog tenisera Marka Đokovića, egzibicioni meč poznatih u kome ce učestvovati Haris Džinović i Dženan Lončarević, ceremoniju dodele trofeja u kojoj ce nastupiti poznata pevacica Ivana Jordan – kao i brojna druga iznenadjenja i nagradne igre za publiku. Trofeje pobednicima i nagrađenim učesnicima uručiće savezni Dejvis kup selektor Bogdan Obradović.

Ulaz na teniski poznatih je i ove godine slobodan, pa se pridruzite brojnoj publici koja uživa u sjajnom tenisu i druženju sa poznatima na terenima Teniskog centra „Novak“!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA