Terzić održao sastanak sa igračima, Milijaš se javlja na prozivku Zvezde!

Kapiten crveno-belih istako je da je razgovor bio formalnog karaktera i da će se pojaviti na prozivci na početku priprema

  • 9

Čelnici Crvene zvezde pojačani v.d. generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem imali su prvu radnu subotu na Marakani, na kojoj je glavna tema ko će od igrača ostati u klubu i sledeće sezone.

Na razgovoru sa upravom najpre su se pojavili najiskusniji prvotimici kapiten Nenad Milijaša, Filip Kasalica, Onjilo, Marko Petković i Novak Martinović, dok će u nedelju na sastanake doći članovi omladinske škole.

- Sastanak je bio formalnog tipa, a jedino što je sada sigurno - ja ću se javiti na prozivku - rekao je Nenad Milijaš.

U ponedeljak, pre sednice Upravnog odbora, koja će rešavati i pitanje trenera, pojaviće se i oni igrači koji trenutno nisu u Beogradu. A osim Milijaša novinarima se obratio i Filip Kasalica.

- Razgovor je bio krajnje korektan, nije bilo nikakvih priča o odlasku ili tužbama. Imam ugovor do zime, prioritet mi jeste odlazak u inostranstvo, ali ako ostanem - nikakav problem. Naprotiv - rekao je Kasalica.

Transfer desnog beka Marka Petkovića u Sporting se iskomplikovao, jer je klub sa Marakane prihvatio ponudu Portugalaca, ali se igrač nije usaglasio sa njima, pa će se Petković verovatno javiti na prozivku koja će biti obavljena sledećeg petka, 27. juna.

Marakanu je do sada napustio Miloš Ninković, dok je Dragan Mrđa tužio klub i u roku od 30 dana trebalo bi da dobije "čiste papire".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    21. jun 2014 | 17:25

    Axaxa on se javlja pa naravno kada nema gde da ode

  • Oooooo

    21. jun 2014 | 17:27

    Ma idemo opet na titulu bree

  • dragan

    21. jun 2014 | 17:10

    ljudi boze boze.. niti je terzic za zvezdu niti zvezda za njega privatizacija, Gazda sa poslovnim ljudmima i Novac. fudbal je danas industrija a ne da se skuplja olos posle olosa... ja volim zvezdu Ali vise ne pratim ovo sto se sada desava. samo jedno pitanje; odakel ce pare da dodju. ko je ta budala? neka ta ista budala posaljle malo i meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA