DELIJE VREĐALE NAJBOLJEG SRPSKOG KOŠARKAŠA: Bogdane ustašo!

Navijači crveno-belih po završetku četvrtog meča finala plej-ofa košarkašu Partizana Bogdanu Bogdanoviću skandirale "USTAŠO", zbog izjave da neće igrati za reprezentaciju Srbije

  • 25

Bogdan Bogdanović pokazao je NBA klasu u finalu plej-ofa Srbije u košarci protiv Crvene zvezde, a navijači crveno-beli su mu po završetku meča koji je odlučio šampiona skandirali - "Bogdane ustašo"!

Delije su očigledno vređale Bogdanovića zbog izjave posle prvog meča finala u kojoj je rekao da neće igrati za reprezentaciju Srbije, kao i da za istu treba da igraju Dženkins, Lazić, Simonović...

Iako se bek crno-belih izvinio, objasnivši da je reagovao previše emotivno i da je napravio grešku, navijači Zvezde nisu mogli da pređu preko toga, naročito posle sjajnih partija u finalu, na kojima je u proseku postizao 30,7 poena.

Bogdanović je proglašen za najboljeg igrača finala, a osvojio je i titulu za najefikasnijeg strelca.

S druge streane, Grobari su peckali predsednika crveno-belih skandiranjem - "Čoviću ostani", aludirajući na dve decenije bezuspešnih pokušaja da kao predsednik kluba osvoji titulu šampiona zemlje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    21. jun 2014 | 23:27

    @zika Mogu da pisu i na mandarinskom, ali jedno je sigurno, 13 godina za redom... Uzalud trud, dzaba vam sve...

  • kolega portir

    21. jun 2014 | 23:20

    Pa sta da rade kad ih čovek urnisao pa i ja sam grobar al ih skroz razumem kako ono kaže dr Dule to je zato što se za ovih 13 godina akumulirano natalozile frustracija pa ne znaju gde je levo!!!

  • Ivko

    21. jun 2014 | 23:07

    U stilu FMP-a I Čovića. Ovaj htedoh reći Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA