PAVLOVIĆ: Ovo mi je najveći uspeh u životu!

- Ovo je nešto neverovatno što sam doživeo i da nisam došao ovde bilo bi kao da nisam igrao košarku, iako sam toliko godina bio u NBA ligi - kazao je iskusni bek Partizana

  • 14

Bek Partizana Aleksandar Saša Pavlović kazao je posle utakmice je da je titula šampiona Srbije njegov najveći uspeh u karijeri i da bez nje kao da nije ni igrao košarku.

- Ovo je najveći uspeh u mom životu, najdraža titula u karijeri. Ovo je nešto neverovatno što sam doživeo i da nisam došao ovde bilo bi kao da nisam igrao košarku, iako sam toliko godina bio u NBA ligi - rekao je Pavlović novinarima posle utakmice u Pioniru.

Partizan je osvojio titulu pobedom nad "večitim" rivalom Crvenom zvezdom sa 3-1 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

- Svi smo dali sve od sebe u jako teškoj situaciji. Pokazali smo čvrst karakter i došli do zacrtanog cilja. Bila je ovo teška utakmica, Zvezda je igrala odlično, došla je do nivoa da može da parira Partizanu, što je mnogo dobro za srpsku košarku. Mislim da bi bilo mnogo teško da nismo dali sve od sebe - kazao je Pavlović.

On je dodao da je najteži trenutak u finalnoj seriji bila prva utakmica, koju su obeležili brojni incidenti.

- I pored svega toga, odlučili smo da se vratimo i mislim da je ta odluka bila prava. Četvrtu utakmicu prelomio je karakter tima koji smo pronašli posle prve utakmice - istakao je Pavlović.

Pavlović je na novinarsko pitanje "šta dalje" odgovorio:

- Ne razmišljam sad ni o čemu, dugo je leto, prvo da se odmorim pa ću da vidim šta dalje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. jun 2014 | 11:05

    Ostani Sale i bice jos puno uspeha sa Svetinjom !!! Partizan-MIT ili cudo !!! Dosao si tiho i usao u legendu PARTIZANA...!!!

  • Beograd

    22. jun 2014 | 08:44

    Hvala ti,legendo!

  • A.V.

    22. jun 2014 | 08:31

    Bravo , majstore - veliko HVALA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA