TODORIĆ: Prodaja igrača ili katanac na Partizan!

Sportski direktor crno-belih osvrnuo se na naredne planove za srpskog šampiona, i nije uvijao odgovor kada je u pitanju dramatičnost situacije

  • 53

Izuzetno napornu sezonu je Partizan uspeo da kruniše peharom šampiona Srbije, pobedom nad večitim rivalom Crvenom zvezdom u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa. Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić pohvalio je sve igrače i stručni štab na uspehu u jako teškim uslovima za klub iz Humske.

- Još jedna titula, ali izuzetna. Nikada nije imala manji značaj, ali nikad teže do nje nismo stigli kao sada. Znate već sve razloge. Čestitam igračima i stručnom štabu, podneli su ogroman pritisak i teret, više van parketa, na kraju smo uspeli da dođemo do trona - rekao je Todorić "Novostima".

On se potom osvrnuo i na naredne planove za srpskog šampiona, i nije uvijao odgovor kada je u pitanju dramatičnost situacije.

- Rekao sam prošle godine da je svake godine sve teže i teže i sada kažem da će osvajanje 14. uzastopne krune možda biti nemoguća misija. Ali, mi smo pokazali da je i nemoguće moguće. Nastavljamo da se borimo. Daj Bože da bude bolje nego prošle godine, da ne ulazimo u dublju priču. Došlo je dotle da ćemo morati da se suočimo sa onim o čemu je Dule (Vujošević) pričao, sa prodajom igrača ili katancem, s obzirom na to kakva je situacija. Biće mnogo posla, ali da prvo proslavimo titulu. Ovi momci su heroji. Ne pamtim da je neko u ovakvim uslovima osvojio titulu - rekao je Dragan Todorić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. jun 2014 | 11:55

    Direktnim potomcima bludnice nije se ostvario dugo ocekivani san,Sampion je opet Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Zoran BL

    22. jun 2014 | 10:48

    Uzeli ste titulu, jer ste bili bolji u play off utakmicama, sami ste pobili svoje riječi da je titula kupljena za Zvezdu od strane aktuelne vlasti, da su sudije na strani Zvezde, i ko zna šta još ste baljezgali... Ali sa ovom sad osvojenom titulom jedno je dokazano, da ste najobičniji LAŽOVI, MANIPULATORI I DEMAGOZI, A PONAJMANJE STE SPORTSKI RADNICI, što bi vam trebalo biti na prvom mjestu. Čestitam na tituli i budite ljudi u pobjedi, kad već niste u porazu!

  • walther

    22. jun 2014 | 11:04

    eee pa zar o tom katancu niste pricali na isti dan i prosle god " dan poslije finala" sram vas bilo demagozi jedni. sta hocete, pa vi ste vodili klub zadnju deceniju, vi ste se rasipali, sta sad hocete. U ostalom dzaba ovo nabrajam kad je to samo jos jedna vasa suplja prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA