VAN PERSI: Moj najbolji prijatelj NemanĐa je neverovatan tip! (VIDEO)

Holandski napadač govorio je o prijateljstvu s doskorašnjim saigračem Nemanjom Vidićem i o tome koliko dobro radi defanzivne zadatke na terenu

  • 8

Holandski fudbaler Robin van Persi je u Brazilu govorio o Mančester junajtedu, ali i sada već bivšem kapitenu engleskog giganta, Nemanji Vidiću.

Van Persi je izneo hvalospev o spskom defanzivcu, istakavši da mu je on jedan od najboljih prijatelja.

- Poznajemo se veoma dobro, zbližili smo se i van terena. Nemanja je jedan od mojih najboljih prijatelja. Naša deca idu u istu školu, supruge nam se druže. Baš smo se zbližili za ove dve godine u Junajtedu - rekao je Van Persi na pitanje novinara Kurira.

Novi kapiten kluba sa "Old Traforda" je potom potvrdio ono što ceo svet govori o našem fudbaleru - glavom ide gde drugi ne smeju nogom.

- Kada pričamo o Nemanji kao fudbaleru... on stavlja svoju glavu tamo gde ostali ne smeju da postave nogu. To je "Nemanđa" - rekao je Holanđanin, sa nama smešnim izgovorom Vidićevog imena.

- Gledam kako izbija neke lopte, to je neverovatno. Često pomažem odbrani kada protivnik izvodi korner, i tada sam blizu njega i svedok njegove odbrane. I svaki put se šokiram kada vidim kako grize za svaku loptu. U tim trenucima se plašim da će mu se nešto loše desiti, ali to je "Nemanđa" – neverovatno! I način na koji igra, živi… on je neverovatan tip. Nedostajaće mi, nedostajaće i Mančester junajtedu, a Inter će biti srećan sa njim naredne tri godine - rekao je Robin van Persi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    22. jun 2014 | 16:24

    Igracine!!!

  • Aco lo

    22. jun 2014 | 19:02

    kada je Ser Aleks rekao da je Nemanji video u ocima i da bi to i uradio kada je rekao da mora da ide iz Mancestera jer mora da brani Kosovo.Nama to nije dovoljno jer Nemanja je promasio penal...LEGENDA Vidara

  • Bastard

    22. jun 2014 | 23:01

    Vidara je nas najbolji bio i ostace zauvek... moze da prica ko sta hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA