Lukač vodio navijanje na tribini, dok je Partizan gazio Lovćen! (FOTO)

Crno - beli pobedili crnogorski tim sa 2:0 golovima Volkova i Ninkovića u prijateljskom meču u Užicu u okviru priprema za narednu sezonu

  • 7

Fudbaleri Partizana pobedili su Lovćen sa Cetinja sa 2:0 u prijateljskom pripremnom meču u Užicu. Golove su postigli Volkov u 24. i Ninković u 58 minutu. Partizan je postigao još dva gola i to u 53. minutu Fofana, ali je sviran ofsajd, a gol je dao i kapiten Saša Ilić koji je takođe bio u ofsajdu.

Fudbaleri i stručni štab Partizana skupili su između sebe 120.000 dinara i priložili u fond pomoći. U svečanoj loži je i gradonačelnik Užica Milošević Saša.

Inače, u konkurenciju za tim nije ušao deo ekipe koji je u petak igra protiv Zlatiborca utakmicu od 60 minuta kao ni golman Milan Lukač koji se kasnije priključio ekipi zbog reprezentativnih obaveza i dodatnog odmora koji je zbog toga dobio.

Prvi golman Partizana odlučio je da podršku svojim kolegama pruži sa tribina pa je u jednom trenutku "poveo navijanje" popevši se na šipku, u maniru iskusnih vođa navijača.

Milan Lukač nije bio usamljen pošto su mu podršku pružili saigrači ali i jedan od momaka koji je došao da posmatra meč.

LOVĆEN Perović Jovan, 2 Radunović Miloš, 3 Martinović Vuk, 4 Tatar Vladan, 6 Simović janko, 15 Kosović Srđan, 8 Merdović Luka, 14 Brnović Nenad, 18 Božović Draško, 10 Bogdanović Dejan, 7 Draganić Nikola.

Igrali su još:  Perović, Vujović, Draganić Marko, Đurović, Vušurović, Vujanović, Pejaković, Ueda Kirofumi, Martinović Ilija.

Trener: Mojaš Radonjić

 PARTIZAN: Živković Živko, Stevanović Miladin, Volkov, Ostojić, Stanković, Marković, Drinčić, Pantić, Živković Andrija, Lazović, Grbić.  II poluvreme: Kljajić Filip, Pauljević, Lomić, Stanković, Trajković, Gulan, Brašanac, Ilić, Luka, Ninković, Fofana.

Trener: Marko Nikolić

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA