Venčali se fudbaler Krstičić i Anđušićeva bivša žena

"Najviše me je povredilo što se pričalo da je moja trudnoća rezultat prevare. Prošlost treba da ostane u prošlosti, a o svom bivšem suprugu i razlozima rastanka neću govoriti", rekla je Jelena o Anđušiću

  • 0

Fudbaler Nenad Krstičić i bivša žena košarkaša Danila Anđušića Jelena, kao što je Telegraf ranije najavljivao, venčali su se pre par meseci, a da će veliko slavlje upriličiti nakon što postanu roditelji.

Veliku pažnju javnosti izazvao je i trač o tome da je par započeo vezu dok je Jelena još uvek bila zakonski venčana sa Danilom Anđušićem. Oboje, suzdržano, kažu da nije bilo tako.

- Najviše me je povredilo što se pričalo da je moja trudnoća rezultat prevare. Prošlost treba da ostane u prošlosti, a o svom bivšem suprugu i razlozima rastanka neću govoriti - rekla je Jelena.

- Venčali smo se početkom aprila u Italiji, najviše da bismo obezbedili Jeleni papire za boravak. Veliku svadbu planiramo za sledeću godinu, naravno u Srbiji. Krštenje deteta i crkveno venčanje upriličićemo zajedno- rekao je fudbaler za časopis "Hello".

Par čeka dečaka, koji će biti rođen u septembru i kom su Nenad i Jelena odabrali ime Andrej.

- Naravno da neću terati svoje dete da se bavi fudbalom, nikada ga neću terati da radi nešto što samo ja želim.

O romansi sa Jelenom kaže da je bila u pitanju "ljubav na prvi pogled", sa sve leptirićima u stomaku.

- Pamtim kada sam je iznenadio i došao avionom samo da bih  je video na jedan sat, a priznajem da je njena kuhinja "bolja od mamine" - ispričao je Krstičić.

Da podsetimo, posle razvoda od Jelene, Danilo je započeo vezu sa strelkinjom Ivanom Maksimović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA