I mi seksi odbojkašice za pesak imamo! (FOTO)

Srpskinje će u avgustu ili septembru u drugu rundu kvalifikacija za Rio 2016, muškarci već u trećoj

  • 1

Srpkinje su se na Kontinentalnom kupu odbojke na pesku koji je kvalifikacionog karaktera za Olimpijske igre 2016. godine posle dva poraza našle u drugoj rundi kvalifikacija, ali su bile među praćenijim na turniru koji je za vikend održan u Bugarskoj.

Dva para, Isidora Egić - Milena Matić i Katarina Raičević - Nataša Savović su budućnost naše odbojke na pesku, u šta smo se uverili i posetivši ih na jednom od treninga na Adi ciganliji.

Naše dame su u bugarskom letovalištu Kardžaliju za drugo mesto poražene od Bugarske, pa će morati da sačekaju novu rundu kvalifikacija u avgustu ili septembru.

MUŠKARCI U TREĆOJ RUNDI

Seniorska reprezentacija je nastupala takođe sa dva para: Siniša Antonić, Marko Galešev i Miljan Kiković, Stefan Basta, u neizvesnoj borbi za prvo mesto poražena je od Finske sa 2:1, ali je u popodnevnom terminu bila bolja od domaćina. Znači, obezbeđena je treća runda kvalifikacija za Rio 2016. godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA