BOGDANOVIĆ: Voleo bih da odem u Lejkerse, obožavam Brajanta!

Najbolji košarkaš Partizana istakao je da bi voleo da odmah igra u NBA ligi, ali ne isključuje mogućnost da bi mogao i da pod ugovorom sa tamošnjim klubom, kao pozajmljeni igrač odigra još jednu sezonu u Partizanu

  • 17

Fenomenalnu sezonu iza sebe košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović, koji je najzaslužniji za izdanje crno-belih u finalnoj seriji plej-ofa protiv Crvene zvezde, koje je donelo 13. uzastipnu titulu šampiona Srbije klubu iz Humske.

Bogdanović će već u utorak krenuti na dalek put u Ameriku, gde će 26. juna prisustvovati NBA draftu. On je otkrio da broj 13 na dresu nosi zbog toga što je Kobi Brajant bio 13. pik na draftu.

- Voleo bih da igram u Lejkersima. Omiljeni igrač mi je Kobi Brajant. Kad imam vremena, a ranije je imao više nego u poslednjih sedam meseci, gledao sam klipove Brajanta i skidao neke njegove poteze, lou-post igru - rekao je Bogdanović gostujući u emisiji "U obruču".

Na pitanje da li će sledeće sezone igrati u NBA ligi, Evropi ili Partizanu, Bogdanović je odgovorio:

- Sve zavisi od drafta. Ako me neki klub izabere i obeća pristojnu minutažu, voleo bih odmah da odem - rekao je Bogdanović, pojasnivši da ukoliko ne ode odmah u najjaču ligu na svetu, da bi rado ostao u Partizanu pod uslovom da potpiše podugovor s klubom i kao pozajmljen igrač ostane u redovima srpskog šampiona.

On je time isključio odlazak u neki drugi evropski klub, i naveo da bi njegov angažman mogao da bude kao Letonca Davisa Bertansa, koji je igrač San Antonio Sparsa.

Bogdanović je istakao da voli stil igre Španca Serhija Rodrigeza, kao i da je za reprezentaciju Srbije najvažnije da se svi igrači odazovu pozivu selektora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. jun 2014 | 23:32

    BB Show i Partizan u 14 uzastopnom pohodu na titulu zajedno !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • nikolasoft

    24. jun 2014 | 00:20

    Ja sam Zvezdaš ali Bogdanovic je stvarno igračina i budimo realni da nije bilo njega mogli ste da nam Čestitate titulu .

  • Mister No

    24. jun 2014 | 01:23

    A koga ono bese zlezda salje na draft? Lazica ili Simonovica? Hahahahha kako ste jadni, decko vas zatrpao kao lavina, pocistio vas kao stetne i oducio od kasarke. Zato i razumem vase frustracije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA