Fejsbuk ispovest Edina Džeka: Niko više od mene nije želeo uspeh!

Razočaran eliminacijom svoje selekcije i to zbog, po svemu sudeći poništenog regularnog gola, fudbaler Sitija napisao ispovest na društvenoj mreži

  • 2

Fudbaler reprezentacije BIH, Edin Džeko razočaran je eliminacijom "Zmajeva" sa Mundijala, pogotovo zbog poništenog gola protiv Nigerije, koji je mogao da ih odvede u istoriju na debitantskom nastupu na SP

Medžutim, to je Džeka toliko pogodilo da je svoje razočarenje rešio da podeli sa navijačima i to preko Fejsbuka.

- Dugo sam se dvoumio da li da išta kažem, da napišem, jer mi se nekad čini da nema smisla govoriti o osećajima, o nadanjima, željama, frustracijama i svemu ostalom, jer će svi, ma šta god se napisalo ili reklo, imati svoju verziju istine - počeo je priču Džeko.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sekula

    24. jun 2014 | 12:13

    Edine uzmi i pogledaj utakmicu pa onda pisi koliko si zelio da pobjedis i da das taj gol,ako je to tvoj maksimum sto si pruzio na toj utakmici bolje da okacis kopacke o klin i das mjesta nekom novom centarforu koji ce kad izgubi loptu da se potrudi i da je ponovo osvoji.Velika je razlika kada igras za Siti i kada igras za BiH.

  • Valjevo

    25. jun 2014 | 14:42

    Dzeko sine, ne prdi! Pokazao si svoju borbenost na terenu. Trcao si kao neka baba, a sad fino kofere i pravac kuca. Spahic i Ti, zeznuli ste ceo tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA