ON FINANSIRA SRPSKU LIGU: Vujošević mora da plati 1.322.000 dinara na ime kazni!

Trener Partizana ubedljivo je najkažnjavaniji strateg u domaćoj Superligi, a ove sezone je postavio svojevrstan rekord: dobio je tehničku grešku na 13 od 20 utakmica u domaćem takmičenju

  • 15

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević kažnjen je ove sezone u domaćoj KLS Superligi i plej-ofu sa 1.322.000 dinara ili 11.500 evra, koje bi trebalo da plati nacionalnoj ligi.

Od ove sume Vujošević je kažnjen sa 207.000 dinara na ime neprikladnog odevanja (skidanje sakoa tokom utakmica), dok ostali, veći deo, otpada na kazne zbog tehničkih, isključujućih grešaka i komentarisanja suđenja.

Osim toga, dva puta je diskvalifikovan s utakmice, a na startu lige je dobio dva meča suspenzije, zbog pretnji sudiji.

Zanimljivo je da je Vujošević dobio čak 13 tehničkih grešaka na ukupno 20 utakmica u domaćoj Superligi, računajući i plej - of seriju. Svaka tehnička košta 11.500 dinara, ali se to multiplikuje ako se greška ponavlja na više utakmica zaredom.

Ostale kazne Vujošević je zaradio zbog komentarisanja suđenja i neprikladnog odevanja na mečevima.

Vujošević će ove sezone platiti skoro kao Zvezda i Partizan zajedno tokom finalne serije prošle sezone, kad je ukupna kazna iznosila 1, 5 miliona dinara, a kazna za Vujoševića 318.000 dinara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    25. jun 2014 | 19:54

    DA SE ZNA KO JE KO..SRPSKA LIGA-DULE VUJOSEVIC,SASVIM ZASLUZENO NOSI IME PO DULETU,S OBZIROM NA BROJ UZASTOPNIH TITULA I USPEHA SA NAJVECOM SRPSKOM SVETINJOM !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Ivan

    25. jun 2014 | 17:21

    Sta ima veze?Za te pare bar je kupio titulu!

  • Slavko Sajber

    25. jun 2014 | 17:56

    Skidanje sakoa je tesko krivicno delo a kradja pehara I ranjavanje deteta nije, sram vas bilo. Neka Gogic plati kaznu zbog kradje pehara tj. lose organizacije finala gd j njegova odgovornost u svemu ovome?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA