POVRATAK GEJA U ATLETIKU! Boltu neće više biti svejedno!

Drugi najbrži čovek na svetu Amerikanac Tajson Gej vratiće se na stazu 7. jula, tačno godinu dana od suspenzije zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci

  • 0

Američki sprinter Tajson Gej, koji se posle smanjene suspenzije zbog dopinga uskoro vraća na stazu,, trčaće na mitingu u Montreju 7. jula.

Gej se vraća na stazu na mitingu u Lozani 3. jula, a samo četiri dana kasnije trčaće u Montreju

Američki sprinter je bio pozitivan na steroide jula 2013. godine, zbog čega je prvobitno suspendovan na godinu i po dana, da bi mu Američka antidoping agencija nedavno smanjila kaznu na godinu dana zbog saradnje.

Gej je posle aktuelnog svetskog rekordera Jamajčanina Juseina Bolta, vlasnik drugog najboljeg rezultata svih vremena na 100 metara - 9,69 sekundi.

Osim Geja i Jamajčanski sprinter Asafa Pauel moći će da trči na mitingu Dijamantske lige u Parizu 5. jula, pošto mu je Međunarodni sud za arbitrazu u sportu (CAS) u Lozani, nakon njegove žalbe, privremeno ukinuo jednoipogodišnju suspenziju zbog dopinga.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA