SRBI NA VIMBLDONU: Štepanek preti Noletu, težak put za Bojanu!

Najbolji srpski teniser u popodnevnim časovima igra protiv samouverenog Čeha, dok Jovanovski nešto ranije igra protiv osmog nosioca Viktorije Azarenke

  • 0

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu, u sredu, na teren će izaći petoro srpskih tenisera. Novak Ðoković u drugom kolu igra protiv Čeha Radeka Štepaneka, a taj meč je treći na centralnom terenu i neće početi pre 18 sati.

Ðoković vodi sa 10-1 u pobedama i dobio je poslednjih devet mečeva protiv iskusnog Čeha. Poslednji put sastali su se na Mastersu u Rimu ove godine i slavio je Ðoković sa 6:3, 7:5.

- Došao sam da trijumfujem protiv bilo koga ko mi se nađe na putu, pa makar to bio i Novak. Kad sam dobio Marija, mogu i njega - istakao je samouvereni Štepanek.

Nešto ranije na teren će izaći Bojana Jovanovski, koja će imati težak zadatak protiv osmog nosica Viktorije Azarenke iz Belorusije. Biće to njihov tek drugi susret. Jedini put sastale su se 2010. godine, takođe na Vimlbodonu i pobedila je Azarenka sa 6:1, 6:4.

U sredu počinju i takmičenja u konkureniji dublova. Nenad Zimonjić i Danijel Nestor igraju poslednji meč na terenu sedam protiv italijanskog para Paolo Lorenci/Andreas Sepi.

U 12 sati i 30 minuta Vesna Dolonc i Čileanka Danijela Sehuel sastaju se sa Nemicama Julijom Gerges i Anom-Lenom Groenfeld, a ne pre 18 sati Jelena Janković u paru sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom igra protiv italijanske kombinacije Sara Erani/Roberta Vinči.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA