Ðoković: Trebalo je ranije da rešim meč

On zaslužuje sve čestitke, ima 35 godina, odlično igra na velikim turnirima. Posebno je dobar na ovoj podlozi, odlično se kreće, igra voleje i danas mi nije bilo nimalo lako, rekao je Ðoković.

  • 1

Najbolji srpski teniser, Novak Ðoković rekao je  da je ranije morao da reši meč i pobedi Čeha Radeka Štepaneka. Ðoković nije briljirao, ali je posle velike borbe uspeo da slomi otpor iskusnog Čeha i slavi sa 6:4, 6:3, 6:7 (5:7), 7:6 (7:5).

- Bio sam u prednosti dva seta, imao brejk lopte i morao sam ranije da završim meč. Nije trebalo ovako da zakomplikujem situaciju.

- Evidentno je da su mi potrebni mečevi na travi, nisam odigrao nijedan pripremni turnir pred Vimbldon, ali najbitnije je da sam pobedio - rekao je Ðoković.

On je pohvalio današnju partiju Štepaneka.

- Mi smo prijatelji, često treniramo zajedno i poznajemo se dobro. On zaslužuje sve čestitke, ima 35 godina, odlično igra na velikim turnirima. Posebno je dobar na ovoj podlozi, odlično se kreće, igra voleje i danas mi nije bilo nimalo lako - dodao je Ðoković.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Francuza Žila Simona, koji je bio bolji od Robina Hasea iz Holandije sa 7:6 (7:1), 6:4, 6:4.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA