Lemi, ko je onaj lik što mu je krivo jer je na terenu?

* Zašto je Šniderlin bežao od lopte i čekao da se što pre završi? * Mesi konačno obradovao Argentince * Bosna osvetlala obraz * Nemcima i Amerima odgovara iks, ali je pitanje da li će smeti da odigraju nerešeno * Alžir ide dalje

  • 0

Mesi je konačno, na opšte oduševljenje Argentinaca, počeo da igra za repku kako se to od njega očekuje.

U sva tri meča u grupi bilo je vidljivo kakvu razliku pravi Mesi i da će Argentina probati da dođe do samog kraja na ovom Mundijalu. Imaju možda i najbolji napad na prvenstvu, ali im škripi pozadi. U njihovom delu žreba nas čeka dosta atraktivnog fudbala.

Švajcarci se sigurno neće uplašiti i probaće da izbace Argentinu, a pobednik ovog duela će ići verovatno na Belgiju u četvrt-finalu.

Bosna je juče osvetlala obraz i pokazala da nije slučajno na ovom Mundijalu. Švajcarci su očekivano došli iz dvojke u dvojke i razbili Honduras u režiji mlađanog Šaćirija, čistokrvnog Švajcarca. Gađao sam i pogodio na tiketu Švajcarce, Bosnu i Argentinu, a od Ekvadora i Francuske sam očekivao po gol i 3+.

Niti su dali po gol, niti se Ekvador borio nešto posebno, iako je imao šanse za prolaz. Francuzi su pre tog meča osigurali prvo mesto, pa su pustili da svet vidi na delu Dinjea i Šniderlina. 

Ovom drugom nisam mogao da se setim prezimena, pa sam pitao Lemija ko je Francuz koji je sinoć bežao od lopte, veli da igra u Sautemptonu i da ima dobre ocene na menadžeru.

Lemi je onaj lik što radi sa mnom i ceni da će Benzema biti najbolji strelac Mundijala. Šniderlin mi je delovao kao lik kome je baš krivo što je na terenu i jedva je čekao da se završi utakmica. Danas nas čeka pravi spektakl. Portugalu treba ubedljiva pobeda protiv Gane i ubedljiv poraz SAD od Nemačke.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA