MARAKANA DOBILA STRUJU: Ko je platio dug?

EPS je uključio električnu energiju na najvećem srpskom stadionu, ali još uvek nije saopšteno da li je dug plaćen čitav ili jedan njegov deo

  • 37

Struja na Marakani je posle dva dana ponovo uključena! Elektrodistribucija Beograda je uključila struju na najvećem srpskom stadionu, a za sada niko iz rukovodstva Crvene zvezde nije želeo da potvrdi da li je deo duga za električnu energiju plaćen ili nije.

Zbog nagomilanog dugovanja EPS je u utorak isključio struju na Zvezdinom stadionu i nije je bilo sve do popodnevnih časova u četvrtak. Zbog takve situacije je i promocija novog trenera Nenada Lalatovića morala da se održi u predsedničkoj loži na dnevnoj svetlosti, jer je u oficijelnim prostorijama bilo suviše mračno.

Po ko zna koji put su crveno-beli dozvolili da im se nagomilaju neplaćeni računi za struju zbog čega je ona morala biti isključena, ali sada se ne zna da li su oni plaćeni ili barem deo ukupnog dugovanja, pa su iz preduzeća za snabdevanje električnom nenergijom odlučili da ponovo ih priključe.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radnik distribucije

    26. jun 2014 | 21:58

    Ko je platio!? NIKO!!! Odgovorno tvrdim da nije plaćeno ni dinara a ko je naredio da se struja uključi neka se stidi. Običnom svetu zbog duga od 100-200 eura se ne uključuje dok ne plati a ovi duguju milione i ...Sramota za Srbiju

  • Raks

    26. jun 2014 | 22:28

    Kada tako revnosno pitate ko je platio struju, pokažite zrnce hrabrosti pa tražite na uvid papire poslovanja kk partizan, ili recimo fk partizan, koje smo dobili nakon višegodišnjih zahteva javnosti, a koji pokazuju minus od 15 mil. Eur'? Evo , ja sam donirao za struju. I još jedno pitanje? Kako je taj isti EPS dao partizanu 800.000 eur, za reklamu na dresu. Čije su to pare?? Hajde moralisti...glasnije..

  • Душан

    26. jun 2014 | 23:34

    Најбитније је да је њима пуштена струја а народу који нема ни за векну хлеба искључује се струја ако дугују и 1000 динара. Баш лепа политика фудбал и лопови који су у њему су битнији од народа, брво

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA