MENADŽER FINIKSA: Bogdanović ostaje u Partizanu!

- Znate, Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih igrača u Evropi. Mislimo da će se on vratiti sada u Evropu i igrati za Partizan. A bićemo više nego zainteresovani za njegov dalji razvoj. vereni smo da je u pitanju momak koji će za godinu ili dve sigurno igrati u NBA - rekao je Rajan Mekdonahju,

  • 32

Bogdan Bogdanović izabran je kao 27. pik na NBA draftu od strane Finiksa, a ako je suditi po izjavi generalnog menadžera Sansa, sjajni bek će i naredne sezone nositi dres Partizana.

- Znate, Bogdan Bogdanović je jedan od najboljih igrača u Evropi. Snažan je, veoma je bio produktivan i u Jadranskoj ligi i u Evroligi. On se prilično dokazao kao igrač za jednog 22-godišnjaka. Mislimo da će se on vratiti sada u Evropu i igrati za Partizan. A bićemo više nego zainteresovani za njegov dalji razvoj. Uvereni smo da je u pitanju momak koji će za godinu ili dve sigurno igrati u NBA - rekao je Mekdonahju po završetku drafta.

Pored Bogdanovića, Finiks je na draftu odabrao i Ti-Džej Vorena, kao i Tajlera Enisa, a Finiks namerava da zadrži sva tri igrača.

- Mi bismo da svu trojicu naših dosadašnjih igrača zadržimo. Nismo nikoga birali na draftu da bi ih zamenio, na draftu smo odabrali momke za koje mislimo da nam mogu dati 'dubinu', jer želimo da nastavimo sa dovođenjem mladih, talentovanih igrača za koje mislimo da mogu da budu dobri košarkaši u budućnosti. Ali, naš prioritet je da najpre zadržio ovu trojicu dosadašnjih, a da njima dodamo ove igrače odabrane na draftu - rekao je glavni menadžer.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    27. jun 2014 | 12:51

    Pomozi Boze da zadrzimo Pavlovica,Milosavljevica,Vestermana sa Milutinovim i BOGdanom najjaca petorka Evrope !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • ...

    27. jun 2014 | 10:43

    Najbolja vest za Grobare, naravno uz onu da Dejo Radonjic ostaje trener CZ Zeleznik.

  • Fuj

    27. jun 2014 | 17:34

    A cigani se boje Bogdana, kao djavo krsta !!! Zato i ovakvi komentari, znaju da ne mogu dobiti Partizana nikako ako je Bog tu. Hahahahaha kompleksi !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA