Vujošević: Neko je Evroligi javio finansijsko stanje Partizana!

Trener srpskog šampiona ima šta da poruči i čelnicima ABA lige

  • 63

Partizan će tek da oseti posledice neigranja Evrolige naredne sezone, a ne dobijanje pozivnice za kvalikifacije ovog takmičenja iznenadila je sve navijače, ali i Duška Vujoševića.

Trener Partizana ima svoj stav po pitanju cele situacije oko imena i broja učesnika u Evroligi i njenim kvalifikacionim turnirom. Najpre je čestitao Zvezdi na učešću, a zatim rekao.

- Očigledno je minuli F4 ABA lige iskorišćen za dobro gošćenje gostiju, ali i za sastanke sa čelnicima Evrolige i takmičenja na Jadranu. Kao i što se neko pobrinuo da se čelnicima elitnog evropskog nadmetanja plasira potpuna informacija o finansijskom stanju Partizana, koji su uporedili sa onim u Ciboni.

- To su iste one osobe koje su u dobroj meri provocirale našu klupsku materijalnu situaciju - rekao je Duško Vujošević za Sport.

Tumačenje odluke Evrolige...

- Na odluku je uticala spoznaja da Beograd i Srbija stoje iza crveno - belih, ali ne i iza našeg kluba, u istoj situaciji kada imamo jednog predstavnika u Evroligi.

Trener srpskog šampiona naglašava da Partizan godinama stvara igrače, ima specifičan način rada, fenomenalnu posetu na utakmicama, ali da ni to nije bilo dovoljno za Evroligu.

- Ovo sam pokazuje da pravi sportski motivi nisu bili u prvom planu kada je doneta ovakva odluka. Odgovornost je i na ABA ligi. Ili su nastupali bez dovoljno intelekta ili kapaciteta u nastojanju da mesto koje regionalnoj ligi pripada po propisima i odbrane - zaključio je Duško Vujošević.

Saznajte i šta je Telegrafu rekao Roman Lisac po pitanju ne odlaska Partizana u kvalifikacije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    27. jun 2014 | 15:12

    Zao mi je,sto niko u Srbiji nije shvatio,da iza njegovih visemesecnih saopstenja,stoji Branko Ruzic,koji minirajuci Sns,pokusava da zastiti interese pojedinih tajkuna!!!

  • Speedy

    28. jun 2014 | 00:56

    Covek celu sezonu kuka kako su pred banrotom, prica kako nemaju za avion, sami placaju karte..Kuka na sva zvona, zalopojke na konferencijama...Todoric neki dan kaze prodaja ili bankrot...Posle svega toga on kaze neko im je javio da nemamo para?!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax.ko bi to mogao biti?

  • Deki

    27. jun 2014 | 11:00

    Kmeeee....Kmeee.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA