LALATOVIĆ: Napašćemo titulu, sa ili bez Žigića i Lukovića!

- Njih dvojica su slobodni igrači. Lukoviću doduše ugovor ističe drugog avgusta. Kada bih njih imao u timu mogu javno da kažem da je sva odgovornost za titulu moja. I za ostalo uzimam odgovornost, ali drugačije je kad imas dosta mladih igrača. Trebaće strpljenja za to - rekao je trener Crvene zvezde na početku priprema

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su otpočeli pripreme za sledeću sezonu. Na prozivci se pojavilo 34 igrača, a iako se crveno-beli nalaze u teškoj finansijskoj situaciji, ciljevi su uvek najviši.

To je potvrdio i novi trener kluba sa Marakane, Nenad Lalatović koji je rekao da kakav god tim imao na raspolaganju, Crvena zvezda će napasti titulu:

- Drago mi je sšto se ovoliko igrača pojavilo na prozivci, ali je sigurno da svi neće ostati. Ono što je jako bitno jeste da smo oformili stručni štab. Pomoćnik Šarac je tu, tu su i Žvković i Maksa, a možda za par dana još neko dođe. Kakav god tim budemo imali mi ćemo napasti titulu. Samo to je u mojoj glavi, kao i šansa mladim igračima - rekao je Lalatović i dodao:

- Voleo bih da svi iz šampionskog tima ostanu, ali teško. Mrđa, Dauda, Ninković i Pečnik sigurno odlaze, a velika verovatnoća je da će i Lazović njihovim stopama. Ništa se jos ne zna o pojačanjima. Ja sam dao spisak koga želim. Pored mlađih, želim i starije, ali oni mnogo koštaju.

Na pitanje da li je pod starijim mislio na Nikolu Žigića i Aleksandra Lukovića, Lalatović je rekao:

- Što da ne. Njih dvojica su slobodni igrači. Lukoviću doduše ugovor ističe drugog avgusta. Kada bih njih imao u timu mogu javno da kažem da je sva odgovornost za titulu moja. I za ostalo uzimam odgovornost, ali drugačije je kad imas dosta mladih igrača. Trebaće strpljenja za to. Moram da kažem i da su igrači koji dolaze u klub malo razmaženi, jer su čuli o ranijim velikim ugovorima. To više neće moći tako. Igrac Zvezde ne može da ima ugovor kao u inostranstvu. Bolje obećaj malo pa mu isplaćuj. Što se tice Mijailovića njemu je istekao ugovor, ali ćemo u ponedeljak razgovarati o svemu - zaključio je Lalatović.

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš rekao je postoji velika mogućnost da ostane u klubu:

- Treba zaboraviti Evropu i što bolje da se spremimo za prvenstvo. Ja sam tu, imam ugovor godinu dana. Svi su za to da ostanem u klubu. Ako bude ovako kao sto uprava priča, velika je verovatnoća da ostanem - poručio je Milijaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    27. jun 2014 | 13:39

    Aman vise, pusti titulu - sta ti vredi kad ne mozemo da se sastavimo od dugova?! Osvojili smo je ove godine, i sta? Razvijajte te klince godinu-dve, pa da mozemo da stanemo na noge sa svojom skolom i svojim igracima. Nijedan pravi Delija nece da ti zameri sto nisi uzeo titulu...

  • 1970

    27. jun 2014 | 13:17

    možda, ali onu u četvrtoj ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA