Gde je Mijailović dok Lalatović proziva? (FOTO)

Dok se Zvezdini prvotimci znoje na junskom suncu, Mijailović se kupa s lanetom, čekajući početak pregovora s upravom crveno-belih

  • 5

Pripreme za novu sezonu u Crvenoj zvezdi i zvanično su počele, novi trener Nenad Lalatović nametnuo je jak ritam prvotimcima, a među onima koji se nisu znojili prvog dana radeći trbušnjake i sklekove bio je Nikola Mijailović.

Dosadašnji Zvezdin igrač ima dogovor sa upravom kluba da se pojavi u ponedeljak, kada će početi razgovore o mogućem nastavku saradnje.

Na kraju sezone Mijailović je pretio da će izneti sav prljav veš čelnika ako se nastavi loš tretman prema igračima, a poznato je da je prethodne buntove u klubu iz Ljutice Bogdana pokretao upravo on s pojedinim saigračima. Poslednji u nizu bio je onaj slučaj kada je otišao Zečević.

Dok u Zvezdi po ko zna koji put okreću novi list, najavljujući napade na trofej, popularni Džoni uživa negde u prirodnim lepotama, kupajući se u jezeru i igrajući se s lanetom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    27. jun 2014 | 15:25

    Beka koji još promaši penal može i stolica da zameni

  • Pg081

    27. jun 2014 | 17:38

    Danas je sa nekim popom sjedio u kafic u pg .

  • zbmqvhhhprc

    3. jul 2014 | 02:57

    xQQqA7 <a href="http://jrvyjgrutzvj.com/" rel="nofollow">jrvyjgrutzvj</a>, [url=http://rjcqzhhewszb.com/]rjcqzhhewszb[/url], [link=http://wxxywezxdbnt.com/]wxxywezxdbnt[/link], http://wrhgeuwuatmt.com/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA