UMALO DAN ŽALOSTI U BRAZILU: Cezar i penali odveli domaćina u četvrtfinale (FOTO)

Hrabri Čile uspeo da odoli Brazilcima punih 120 minuta, ali posle penala pakuju kofere. U regularnom delu bilo je 1:1 da bi Jara promašio jedanaesterac u petoj seriji - 3:2

  • 7

Kakav meč u Belo Horizonteu! Imao je Čile više od igre u prvih 90 minuta, pogodili su prečku u 120. minutu, uspeli su da nadoknade dva promašena penala u rulet seriji, ali su na kraju poraženi u osmini finala od domaćina Svetskog prvenstva Brazila. Nakon 120 minuta igre bilo je 1:1, da bi Selekao slavio golovima Luiza, Marsela i Nejmara sa penaltika - 3:2.

Junak trijumfa svakako je neverovatni Cezar koji je, najpre, u regularnom delu spasio Selekao nekoliko puta, a zatim je uspeo da odbrani tri penala. Kod trećeg mu je doduše pomogla stativa koju je pogodio Jara, isti igrač koji je učestvovao i kod prvog gola Brazilaca.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    28. jun 2014 | 18:59

    Ovo kako rts prenosi utakmice znaci od komentatora pa do obrade utakmice u studiju je ravno jednoj velikoj nuli...pateticno....

  • dju

    28. jun 2014 | 19:06

    Rokaj Čile

  • Minja Subota

    29. jun 2014 | 00:56

    Ne bojte se nishta, sad ce Kolumbija da vas prekrupiti, i da vam pokazhu kako se igra fudbal, nece vas ni sudija spasiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA