ODLAZI IZ SRBIJE: Čavić zatvorio plivačku akademiju!

Najbolji srpski plivač u istoriji planira da u narednom periodu napusti našu zemlju iz privatnih razloga zbog čega je prinuđen na ovakav korak

  • 10

Jedan od najboljih srpskih plivača svih vremena Milorad Čavić saopštio je da je prinuđen da zatvori plivačku akademiju u Kragujevcu.

- Sa velikim žaljenjem vas obaveštavam da Akademija Milorad Čavić prestaje sa radom prvog jula ove godine. U narednom periodu, iz privatnih razloga, planiram odlazak iz Kragujevca i Srbije, pa sam prinuđen na ovakav korak. Iskreno se nadam da će svi naši članovi nastaviti da uživaju u ovom divnom sportu - navodi se, između ostalog, u saopštenju objavljenom na sajtu Čavićeve akademije.

Bivši reprezentativac dodao je i da se nada da je Akademija u proteklom periodu uradila nešto pozitivno za decu u Kragujevcu i plivački sport. Čavić je Akademiju u Kragujevcu otvorio u februaru prošle godine.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Werp690

    28. jun 2014 | 19:50

    Trebao si Cavke odavno to da uradis,u svojim najboljim plivackim danima!! Veliki si patriota,ali od toga hleba nema.Felps je milioner,a ti? Drzava je njemu mnogo dala,a tebi samo jedan stancic.Sve najbolje majstore i da se snadjes tamo negde.

  • Ccc

    28. jun 2014 | 19:15

    Bezi dok te ne opljackaju...izcede zadnji euro sa racuna

  • Alas

    28. jun 2014 | 22:11

    Hajd,hajd,putuj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA