Teodosić ostaje u CSKA uz manju platu!

Srpski plejmejker nije uspeo da sa "armejicma" osvoji Evroligu ove sezone, ali je bio najbolji igrač finala VTB lige gde je doneo titulu šampiona

  • 6

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić  ostaće u CSKA iako njegova plata neće biti visoka kao u prethodnom ugovoru, koji je potpisao kad je dolazio iz Olimpijakosa 2011. godine. Kako prenosi grčki sajt "Jurohups" on je potpisao ugovor na tri godine.

Novi trener, Dimitris Itudis,  kao dugogodišnji saradnik Željka Obradovića odlično govori srpski jezk i veruje našem asu i on je izrazio želju da Teodosić ostane u klubu.

Iako je CSKA opet izmakao trofej u Evroligi, iza Teodosića je sasvim dobra sezona u CSKA – vodio je Armiju do titule šampiona VTB lige, gde je bio MVP finala.

Sve to je bio signal čelnicima kluba da srpskom reprezentativcu pruže novu šasnu da Armiju odvede i do evropskog vrha što mu nije uspelo u prethodne tri godine.

Sjajnog asa čeka naporno leto. Za desetak dana počinju pripreme reprezentacije Srbije za Svetski kup u Španiji.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA