Rukomet na pesku: Srbi drugi na Štrandu!

Muška A selekcija nastavlja pripreme u Kataru pred Svetsko prvenstvo

  • 0

Turnir u rukometu na pesku pod nazivom "Novi Sad 2014" okončan je ubedljivim pobedama ekipa iz Hrvatske.

Trofej u ženskoj konkurenciji osvojile igračice jedne od najboljih evropskih ekipa Detono iz Zagreba, a u muškoj konkurenciji su slavili igrači Čakovca.

Oni su u finalu, posle penala bili bolji od "A" tima naše selekcije koja je turnir iskoristila kao deo priprema za SP u Brazilu, koje se od danas nastavljaju odlaskom na zajedničke pripreme sa selekcijom Katara u Dohi.

U odlučujućoj fazi igre hrvatskki tim bio uspešniji, pre svega zahvaljujući najboljem golmanu turnira koji je izabran iz njihovih redova.

"B" selekcija Srbije je zauzela treće mesto u muškoj konkurenciji, dok je ženska selekcija Bugarske isti rezultat postigla u ženskoj konkurenciji.

Neke od pojedinačnih nagrada pripale su našim reprezentativcima. Najbolji strelac turnira je bio Ivan Dimitrijević, a najbolji igrač Marko Pavlović.

Turnir je još jednom sjajno organizovan i bio odlična prilika da publika u Novom Sadu uživa u vrhunskim mečevima peščanih rukometašica i rukometaša.

Upravo je proteklih godina ovaj sportski događaj bio "pokretač" većeg broja turnira u Srbiji, tako da ćemo ove godine imati priliku da uživamo u atraktivnim potezima "peskaša" u Apatinu, Bačkoj Palanci, Kikindi i Kostolcu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA