DANILOVIĆ: ABA i Evroliga su poluprivatne organizacije, a ako Partizan okrene list...

Predsednik Partizana istakao da je klub iz Humske odavno trebalo da dobije A licencu za učestvovanje u najelitnijem takmičenju

  • 34

Predsednik KK Partizan Predrag Danilović izrazio je stav po kom je neophodno da rukovodstvo ABA lige preispita stav prema srpskom šampionu.

Danilović je istakao da su crno-beli odavno morali da dobiju A licencu za učešće u Evroligi. Podsetimo, Partizan nije dobio priliku ni da igra u kvalifikacijama za takmičenje u kom su redovno igrali prethodnih godina.

- Da ima iole neke pravde, trebalo je davno da dobijemo tu famoznu A licencu. Međutim, to je jedna poluprivatna organizacija koja, nažalost, ne gleda na sportski rezultat - rekao je "Žurnalu" Danilović, koji za ovakav epilog u velikoj meri okrivljuje i rukovodstvo ABA lige.

- Pa to je firma sestra Evrolige. Takođe, poluprivatna organizacija. Ne znam samo šta će da bude ako se naljutimo, okrenemo list i kažemo da Partizan sada ima drugi odnos prema ABA ligi. Ne znam kako će oni. To ne znači da će neko da izlazi iz ABA lige, ali neke stvari moraju da se poštuju. Jedan od krivaca što ne igramo kvalifikacije je i regionalno takmičenje. Neću da ulazim u detalje, ali gospodin Lorbek i Lisac bi mogli da preispitaju odnos prema Partizanu, da mi ne bismo vukli radikalne poteze. Neka preispitaju odnos prema Partizanu, a ne da trče tamo gde samo ima novaca - istakao je Danilović.

Nedavno je direktor Evrolige Dijego Fernandez rekao da Partizan nije aplicirao za "vajld kartu" ni za direktan plasman, niti za kvalifikacije, o čemu je direktor crno-belih Mlađan Šilobad rekao da nije tačno.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihijatar

    30. jun 2014 | 14:41

    Što nr istupite iz ABA lige...samo kukate. Gde su vam pare od silnih transfera. Da vredite nešto imali bi ste ozbiljne sponzore. Svi znaju kako ste krali i kako je stizao novac dosada....tome je došao kraj

  • Bilecanin

    30. jun 2014 | 15:17

    Pritisak i samo pritisak haha.a ima li trunke vase krivice sto niste u evro ligi.niste je gospodo ni zasluzili.tuzite i nolana sto je ubacio.verovatno je covic navodio daljinskim trojku.najveci krivci ste ti i vujosevic.dosta vise

  • Vučko

    30. jun 2014 | 17:59

    Pokazala je evroliga koliko vas ceni tako što vam ni kvalifikacije nije dala hahahahaha...Batomeu care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA