VOTKA I ŠAMPANJAC: Troicki, Dragutinović i poznati uživali na splavu Boška Jankovića! (FOTO)

Fudbaler Verone ušao je u ugostiteljske vode, a na početku nove sezobe na splavu Hot Mess bilo je dosta poznatih ličnosti koji su uživali do ranih jutarnjih sati

  • 4

U zanimljivom ambijentu splava "Hot mess" koji sa svojim partnerima drži fudbaler Verone Boško Janković, proteklog vikenda brojne poznate ličnosti zabavljale su se do ranih jutarnjih časova.

Klub koji je za kratko vreme dobio nadimak ,, beogradska Ibica,, na samom početku sezone ugostio je slavnog tenisera Viktora Troickog koji je sa prijateljima uživao u elektronskoj muzici, a tu bili i Ivica Dragutinović, Srđan Đoković, glumica Kalina Kovačević.

Iako je atmosfera na Hot messu bila uzavrela u skladu sa imenom kluba, Troicki je kao i svaki požrtvovani, aktivni sportista u pristojno vreme otišao na spavanje, dok se njegov stariji kolega, bivši fudbaler Ivica Dragutinović provodio se do ranih jutarnjih časova.

Za dobru atmsoferu pobrinule su se vrhunska plesačica Jovana Đurić, sa svojom grupom, o kojoj je Telegraf već pisao...

Otac slavnog tenisera Novaka Đokovića, Srđan bio je vidno raspoložen i uživao je pored bazena, a pokazao je i zavidno igračko umeće koje će sigurno doći do izražaja i na svadbi njegovog sina planirajnoj za jul.

Glumica Kalina Kovačević došla je u pratnji drugarica, dok je voditeljka Anđelka Prpić noć provela u zagrljaju svog supruga Daria.

Poznati fudbaler Boško Janković sa suprugom Dijanom bio se sjajan domaćin s obzirom na to da je postao jedan od suvlasnika popularnog splava.

Boško i njegovi partneri želeli su da pruže Beograđanima zabavu tokom čitavog dana, tako da do popodnevnih časova svi mogu porodično da uživaju u ukusnim specijalitetima vrhunskih kuvara pored bazena, a uveče tokom leta zakazana su gostovanja najpopularnijih svetskih di džejeva poput di džej Fleša koji u ponedeljak dolazi prvi put u Srbiju iz Milana.

On je prvi u nizu stranaca koji će razmrdati sve one koji dođu na Hot mess jer će već narednog petka dolazi jedan od najbolji predstavnika elektronske muzike Norvežanin Finebassen koji će zapaliti Hot mess hitom If you only knew

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    30. jun 2014 | 14:38

    Троицки, повуци једну лајну, одатле те неће истерати због тога.. :)

  • Boško

    30. jun 2014 | 18:13

    U gojzericama,he,he,fudbaler.

  • meek mill

    30. jun 2014 | 14:56

    bole jankobic najjaci lik :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA