"Tika-taka” u australijskom fudbalu: Školski primer munjevite kontre (VIDEO)

Igrači Adelaide golom krunisali sjajnu transformaciju iz odbrane u napad, i to tako da i Barselona treba da im skine kapu

  • 0

Možda se nama nadmenima i dalje čini da se u Australiji igra drugorazredni fudbal, jer je tom sportu mesto u Evropi i Južnoj Americi, ali je mali milion primera koji nas očas posla ne samo demantuju nego i uvere u to da se i iza sedam mora pika "tika-taka".

U susretu Brizbejna i Adelaide u prvoj australijskoj fudbalskoj ligi, gostujući tim je golom krunisao munjeviti kontranapad, i to tako da na tome može da mu pozavidi čak i najbolji klub na svetu - Barselona sa svim svojim asovima.

O našim vodećim klubovima Partizanu i Zvezdi da i ne govorimo. Video-klip na Jutjubu može da posluži i Avramu Grantu i Robertu Prosinečkom kao nastavno sredstvo za učenje "crno-belih" i "crveno-belih" kako se školski tim transformiše iz pouzdane odbrane u delotvorni napad. To što su neposredni gledaoci u Brizbejnu videli, mi na našim stadionima ne pamtimo...

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA