Siti nema milosti: Van Persiju 210.000 funti nedeljno

Engleski mediji pišu da je postignut dogovor između "građana" i Arsenala, a Holanđanin bi postao najplaćeniji igrač lige

  • 0

Mančester Siti je na dobrom putu da pretekne Real Madrid po nagomilavanju igrača. I to kakvih. "Građani" su, prema pisanju engleskog "Sandej tajmsa", postigli prvobitni dogovor sa Arsenalom oko transfera Robina van Persija.

Zbog sezone iz snova holandskog napadača, Siti je navodno ponudio 210.000 funti nedeljno.

Van Persi bi sa godišnjom platom od 12 miliona postao najplaćeniji igrač Premijer lige.

Italijanski mediji, s druge strane, najavljuju da zbog magične cifre 12 iz trke ispadaju Juventus i Milan, koji su takođe pošteno zagrizli za Van Persija. Italijanski šampion je navodno ipak deo transfera, jer deo novca koji planira da uplati na račun Arsnala uprava Sitija planira da crpi iz novca od prodaje Karlosa Teveza, koji se svaki dan dovodi u vezu sa "rosonerima".

Kako god, predstojećeg leta Arsen Venger bi drugu godinu zaredom mogao da ostane bez najboljeg igrača ekipe, jer je uoči ove sezone dopustio prodaju Seska Fabregasa Barseloni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA