KLINSMAN: Vodiću SAD i 2018. godine u Rusiji!

Nemački stručnjak koji je šef stručnog štaba nacionalnog tima SAD nema dilemu kada je u pitanju njegov ostanak na klupi "jenkija" i najavljuje još veće domete sa ovom reprezentacijom

  • 0

Hrabro su igrali reprezentativci Sjedinjenih američkih država protiv Belgije u osmini finala, čak su imali šansu da u poslednjem minutu regularnog dela meča slave i prođu dalje, ali je nisu iskoristili.

Sve pohvale za njihovu igru pored čudesnog Hauarda koji kao da je imao sto ruku, zaslužuje i taktika koju je postavio njihov selektor Jirgen Klinsman. Nemački stručnjak, koji je pevao i himnu uoči početka meča, bio je ponosan na svoje igrače uprkos porazu, ali je rekao da oni još nisu rekli poslednju reč.

- Moramo da idemo dalje. Imamo neke mlade igrače koji dolaze. Mislim da imamo još šta da ugradimo u tim u budućnosti. Loše je za nas što smo poraženi posle svega što smo pokazali i uradili tokom 120 minuta. Bila je to prava drama, triler i imali smo šansu da izjednačimo na kraju - rekao je Klinsman.

VIŠE O OVOJ VESTI PROČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVEĆENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA