SAVANOVIĆ: Sale me je razočarao!

Iskusni krilni centar ne krije je da je čitavo leto podredio obavezama u nacionalnoj selekciji i da je ostao u šoku kada je saznao da se ne nalazi među 20 kandidata za šampionat planete

  • 31

Aleksandar Đorđević je saopštio skarćeni spisak od 20 košarkaša koji su kandidati za učešće na Mundobasketu 2014. godine u Španiji, a mnogi su se iznenadili kada su videli da je sa imena odabranih precrtano ime Duška Savanovića.

Krilni centar Anadolu Efesa, koji je prethodnih godina bio standardni član nacionalnog tima i koji je jedan od najiskusnijih u ekipi, ne krije da je zatečen ovakvom odlukom selektora.

- Iskreno u šoku sam! Sa selektorom sa razgovarao još u martu i tada mi je rekao da računa na mene i da imam još mnogo toga da pružim reprezentaciji. Ne znam, sada sam ostao bez teksta. Uhvatili ste me u trenutku kada sa porodicom idem na more, a sve sam podredio tome da budem u Beogradu na prozivci - rekao je Savanović za Sport i u jednom dahu nastavio.

- Svi znaju da sam porodičan čovek i da mi je žena trudna, da imam malo dete. Ako već nisam bio u planovima, selektor je lako mogao to i da mi saopšti. Ne bi bilo nikakvih problema. Ovako sam zaista razočaran zbog načina na koji sam saznao vest, a ponoviću da sam sve podredio reprezentaciji. Mnogo me sve ovo "žulja" - izjavio je razočarano 31-godišnji košarkaš.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    2. jul 2014 | 13:47

    Kosarkaski Sinisa Mihajlovic has arrived . guramo tatine sinove..tamo je lova...

  • OGI

    2. jul 2014 | 12:24

    SALE NACIONALE JE I MENE RAZOCARAO. NEMA SAVANOVICA,KESELJA,ALEKSANDROVA I LUKE BOGDANOVICA. A IMA JOVICA,KALENICA,SIMONOVICA ITD. SRAMOTA

  • grobar do koske

    2. jul 2014 | 10:47

    Nije se tu Sale mnogo pitao..morao je KAPITEN cz telekom(fmp 1) Simonovic da igra...zbog pehara...xxxaaaxxaaa...Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA