OBRADOVIĆ ODGOVORIO IVKOVIĆU: U Fener stigli MVP Evrokupa i najbolji igrač Makabija!

Trener Fenerbahčea krenuo da ozbiljno pojačava ekipu kako bi mogao da parira svom kumu Dudi Ivkoviću koji je preuzeo Efes i doveo nekoliko košarkaša

  • 0

Željko Obradović odlučio je da odgovori Dušanu Ivkoviću na pojačanja koja je ovaj doveo u Anadolu Efes, te je krenuo u kompletnu rekonstrukciju tima i stvaranje ekipe koja će parirati gradskom rivalu u nacionalnom takmičenju, ali i koja će konkurisati za osvajanje Evrolige.

Nakon što su Fenerbahče napustili Bo Mekejleb i Linas Kleiza, odmah su stigla i nova pojačanja u klub sa Bosfora. Riki Hikman je došao iz redova prvaka Evrope Makabija, a najbolji strelac prošlogodišnjeg Evrokupa Endrju Gaudlok stigao je iz Uniksa.

Hikman je potpisao dvogodišnji ugovor, a prošle sezone je u dresu izraelskog kluba beležio prosečno 14 poena, 4,5 skokova i dve asistencije. Sa druge strane, Gaudloka su dobro zapamtili navijači Crvene zvezde kada je igrala protiv ekipe iz Kazanja u polufinalu Evrokupa, a takođe je potpisao ugovor na dve godine.

Pomenimo, još i da se kao potencijalno pojačanje Fenera pominje i Bogdan Bogdanović, tako da turska ekipa pravi jedan ozbiljan tim koji će jurišati na evropski tron.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA