Ibrahimović psovao i gađao novinarku! (VIDEO)

Zvezda Milana, uz pitanje "koji k...c gledaš?", gađao gumenom trakicom za kosu novinarku Veru Spaldini

  • 0

Čak i kada dobro ide njemu i ekipi, Zlatan Ibrahimović ne može mirno. Posle pobede Milana nad Lećeom, u kojoj je bio igrač utakmice, Šveđanin je tokom davanja izjava posle meča opsovao novinarku "Skaja" Veru Spaldini, koja je stajala u blizini.

Novinar mu je postavio pitanje vezano za navodno nezadovoljstvo zbog pozicije koju mu je trener odredio u utakmici sa Arsenalom u Ligi šampiona, na šta je Ibrahimović burno reagovao. Italijanski mediji navode da je Ibrahimović pogledao novinarku "Skaja" Veru Spaldini, koja je stajala u blizini,  i uz pitanje "Koji k...c gledaš?" gađao je gumenom trakicom za kosu. Navodno je ona ta koja je prethodnih dana u javnosti iskonstruisala priču o svađi Ibre i Alegrija.

Iz redova italijanskog kluba brzo su reagovali i pokušali da saniraju štetu tako što su na službenoj veb-stranici objavili da  je Ibrahimović telefonski nazvao novinarku Veru Spaldini "kako bi raščistili nesporazum".

Ibrahimović je uvek važio za igrača burnog temperamenta, a ranije ove sezone suspendovan je na tri utakmice zbog šamaranja Napolijevog Salvatorea Aronike. Krajem prošle sezone suspendovan je zbog psovanja pomoćnog sudije u meču sa Fiorentinom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA