BOGDANOVIĆ: Hteo sam da napustim Partizan, ne navijam za Zvezdu

Najbolji košarkaš Partizana priznao je da je razmišljao o odlasku iz kluba nakon incidenta sa trenerom crno-belih, ali da ga je od toga odgovorio Saša Pavlović

  • 65

Jedan od trenutno najboljih košarkaša u Srbiji Bogdan Bogdanović otkrio je da mu se trener Partizana Duško Vujošević izvinio posle utakmice sa FMP-om u KLS ligi zbog hvatanja za vrat nakon dobijanja tehničke greške.

U opširnom intervjuu nedeljniku "NIN", Bogdanović je rekao da je planirao da završi priču sa crno-belima, ali da ga je Saša Pavlović odgovorio od toga.

- U prvom trenutku sam hteo da odem kući i završim priču sa Partizanom, koliko god da volim klub. Da sam razmišljao sam, sigurno bih otišao. Zaustavio me je Saša Pavlović, razgovarali smo, on je pomogao da se smirim. Odlučio sam da ne reagujem i da ne govorim ništa u javnosti - rekao je Bogdanović i dodao:

- Iskreno i publika me je vratila, skandirali su moje ime. Osetio sam obavezu da im vratim za tu podršku. Ne znam zašto se to desilo. Kada bih vratio vreme unazad, ne bih reagovao drugačije, ali mislim da bi Vujošević reagovao drugačije. On to ne bi ponovo uradio i znam da mi želi sve najbolje. Mislim da čitav taj događaj nema veze sa mnom, da to nije moja greška… Dule mi se izvinio odmah u svlačionici nakon utakmice.

Reprezentativac Srbije je oslikao i kako se teška finansijska situacija u klubu odrazila na pojedine igrače. Nije krio da su tokom sezone crno-beli primili svega jednu platu.

- Najmlađima pomažu stariji igrači, Saša Pavlović, Tepić, Milosavljević… Oni su potpuno sami, Šalić u jednom momentu nije imao ni za hranu. Delili smo jednu stipendiju da bismo imali tek toliko da preguramo. To je prijateljstvo koje Partizan čini jedinstvenim - rekao je Bogdanović, i opovrgao priče da je kao dečak navijao za Crvenu zvezdu.

- Nije tačno. Kada smo igrali u Železniku, šutirao sam pred zagrevanja, a iz publike čuo dobacivanja:"Ti si naš, znamo mi to". Uvek sam išao na Partizanove utakmice, imam slike iz tog perioda. Jednom sam išao na fudbalsku utakmicu Zvezda-Roma. Moguće da su me tad videli. Kao košarkaš odlazio sam i na Zvezdine utakmice, ali otkad znam za sebe navijam za Partizan - rekao je Bogdan Bogdanović.

Opširan intervju sa Bogdanovićem možete pročitati OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/NIN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    3. jul 2014 | 09:07

    Kakav je covek Zvezdas da vas je razvalio u finalu samo tako! Toliko koliko voli taj smesan klub!

  • Bojan

    3. jul 2014 | 07:57

    Postujem te,ali nemoj sa tim dokazom ljubavi o klubu.Fin si decko I nemas potrebu da nas ubedjujes.Igras za partizan

  • grobar do koske

    3. jul 2014 | 11:00

    Nosis sveti CRNO-BELI dres Svetinje,BOGdane,sa nasim GRBom koji nikada nije bio,niti ce biti na prodaju,shvatite to svi da je Partizan iznad svih !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA