Fatalna Imodžen golim grudima bodri Vels! (FOTO)

Seksepilna britanska starleta natpisom "Napred Vels" na golim grudima bodri reprezentaciju svoje zemlje

  • 1

Kladite se na ragbi reprezentaciju Velsa! Sa ovakvom podrškom ne mogu da omanu! Seksepilna britanska starleta Imodžen Tomas  je na krajnje provkativan način pružila podršku Velšanima!

Zanosna crnka je na "Tviteru" okačila fotografiju na kojoj su u prvom planu njene bujne grudi koje su je proslavile, a na njima je ispisala "Cmon Wales" ("napred Vels"). Imodžen je Velšanka, a mnogo više je poznatija po" afinitetima" prema fudbalu, nego li ragbiju. Bila je u romansama sa fudbalerima Džermejnom Defoom iz Totenhema, nekadašnjim igračem Svonsija - Metjuom Kolinsom i bivšim napadačem Mančester Siija Nerijem Kastiljom. Ipak, najpoznatija je po aferi sa Rajanom Gigsom. Ta afera je bila uvod u otkrivanje svih prljavih tajni iz privatnog života legende Mančester Junajteda.

Imodžen se proslavila i kao učesnica mnogih rijalitija, poput "Velikog brata", radila je kao voditeljka na nekim televizijama, a fotografisla se naga ili oskudno obučena za magazine "FHM", "Plejboj", "Maksim"...

Sada je opet skrenula pažnju na sebe podrškom ragbi reprezentaciji svoje zemlje. Podsetimo, u toku je čuveno ragbi takmičenje "Kup šest nacija" u kojem Vels vodi na tabeli sa maksimalne četiri pobede posle četiri kola. Iza njih su Engleska, Irska, Francuska, Italija i Škotska. I ne čudimo im se što su maksimalni kada imaju ovaku podršku...

(Telegrafrs/A.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • metalikaale

    12. mart 2012 | 12:04

    Fatalna Imodžen golim grudima bodri Vels! (FOTO) | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/SqZm0yBD via @telegrafrs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA