Bertans oprašta Partizanu dug od 144 hiljade evra?

Letonski reprezentativac napustio je crno-bele bez obeštećenja, ali će takođe i oprostiti dug koji srpski šampion ima prema njemu

  • 53

Davis Bertans je neočekivano napustio KK Partizan i izazvao bes Duška Vujoševića koji ga je nazvao nezahvalnikom, ali kako stvari stoje izgleda da će crno-beli imati barem neke koristi od odlaska Letonca.

Kako Sportski žurnal saznaje, Bertans će oprostiti dug koji Partizan ima prema njemu, a iznosi oko 144.000 evra. Međutim, crno-beli su očekivali da će uspeti nešto i da zarade njegovim transferom, ali od toga neće biti ništa.

Jedan od razloga, pored kašnjenja plata, leži i u tome što Partizan nije hteo da pusti Letonca u Galatasaraj za 200.000 evra, nakon čega je posao sa Turcima propao. Takođe, tokom jučerašnjeg dana pojavila se i informacija da će Bertans igrati za Cedevitu, ali je njegov menadžer to demantovao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rex

    4. jul 2014 | 10:30

    Mnogi navijači Partizana uopšte ne znaju pravo stanje stvari pa pišu gluposti, a neki previše kritikuju Vujoševića, iako nemaju pojma o činjenicama ! Dule nije zaslužio kritike jer se svim srcem bori za Partizan, dok svi drugi ćute, uprava, političari, bivši Partizanovi asovi,samo Dule gine i ono što govori je 99% istina, razboleo se od toga. Zato kritičari, ne lupetajte ovde svašta i ne kritikujte Duleta, nego pomozite,svako može da uplati na račun kluba 5 ili 10 eura i da se reše finansijski problemi kluba. Klub može i treba da živi od navijača, onih pravih navijača koji vole i žive za klub, a ne da navijači po zanimanju i još neki žive od kluba !

  • vwb

    4. jul 2014 | 19:00

    Valjda vam je sad jasno,zasto vas ne zele u El,imam proverenu informaciju da je vise necete ni igrati!Godinama su gurane drzavne pare,a cist prihod od prodaje igraca,otisao je za slike...,pa sad kad nema para vise,postao je Tasko Nacic,od besa.

  • Rakar

    4. jul 2014 | 09:39

    13 puta,za redom,sigurno boli mnogo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA