LUDI SPORTSKI PETAK: Ove mečeve ne smete da propustite!

Dva muška polufinala Vimbldona, dva meča četvrtfinala na Svetskom prvenstvu u Brazilu, pripremni meč fudbalera Partizana, prvi meč mladih košarkašica na Evropskom prvenstvu, poslednji vikend Svetske lige u odbojci na programu su ovog petka

  • 2

Bogat sportski program očekuje nas ovog petka, a u glavnim ulogama biće teniseri, fudbaleri, odbojkaši, ali i košarkašice! Vimbldon i Svetsko prvenstvo u Brazilu ulaze u završnicu, a danas se igraju mečevi polufinala, odnosno četvrtfinala na ovim turnirima!

Najvažniji meč za publiku u Srbiji svakako igra Novak Đoković, koji se u polufinalu trećeg Gren slema u sezoni sastaje sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim!

Ovaj duel, njihov prvi na travi, zakazan je za 14 časova, a u dosadašnjem skoru Srbin vodi sa 3:1 u pobedama.

Po završetku ovog meča na centralni teren Vimbldona izlaze Miloš Raonić i Rodžer Federer.

Kanađanin crnogorskog porekla plasmanom u polufinale ostvario je najbolji rezultat na Gren slemu, dok će Švajcarac pokušati da se domogne još jednog finala na turniru koji je najviše puta osvajao.

Za sve ljubitelje fudbala program počinje u 18 časova! Evropski derbi na Svetskom prvenstvu u Brazilu igraju Francuska i Nemačka, u okviru četvrtfinala Mundijala.

Susedi, bivši šampioni, sastaće se četvrti put na Mundijalima, a prvi od 1986. godine, kada je Nemačka slavila sa 2:0.

U isto veme kad i prvi meč četvrtfinala Mundijala, za sve pristalice crno-belih, počinje interesantan meč na pripremama u Sloveniji između Partizana i Petrolula.

U drugom četvrtfinalu dana domaćin Brazil igra protiv Kolumbije, a s obzirom da se sastaju dve južnoameričke selekcije očekuje se utakmica dobrog ritma, ali i puno tenzija kako na terenu, tako i na tibinama.

Kladionice veće šanse daju Brazili 1.95, dok je kvota na Kolumbiju čak 4.00! Taj meč počinje u 22 časa.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije (do 20 godina) na Evropskom prvenstvu u Udinama igra prvi meč na šampionatu protiv Ukrajine.

Srbija se na tom prvenstvu nalazi u grupi „C“ , a pored nas i Ukrajine tu su još i Slovačka i Švedska. Utakmica počinje u 18:30 časova.

U poslednjem kolu Svetske lige odbojkaši Srbije dočekuju Sjedinjene američke države, a našoj selekciji za plasman na završni turnir neophodne su dve pobede.

Prvi meč Srbija i SAD igraju danas u Novom Sadu od 20 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dalton

    4. jul 2014 | 13:14

    Tenis je smjesan sport koji se stalno forsira kroz medije.Fudbal i kosarka jedini sportovi vrjedni pracenja.

  • Pixi

    4. jul 2014 | 12:23

    Raonic-Djokovic finale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA